ELF BAKED BLUSH

Zoals jullie misschien wel weten, hou ik echt van de make-up van Eyes Lips Face. Ik heb al een aantal producten van dit merk en over de meeste ben ik heel erg tevreden. De make-up is goedkoop, en van goede kwaliteit. Vandaag test ik deze baked blush in de kleur ‘peachy cheeky’. 

De blush ziet er erg leuk uit en ik vind de kleur erg mooi. De verpakking is redelijk simpel, maar door het patroontje in de blush zelf, is het toch net iets anders dan andere blushes. 
Ook over de swatch ben ik erg tevreden. Hier is de kleur wat meer ‘peachy’ en op vorige foto’s, en deze kleur vind ik eigenlijk nog mooier. De blush heeft een hele subtiele shimmer, die ik heel mooi vind! 
De blush is heel subtiel en niet echt opvallend, maar daar hou ik wel van. Het is een lichte kleur die niet zo heel ver van mijn eigen huidskleur ligt, dus vandaar dat hij niet zo heel opvallend is. Dit is een blush die je gewoon iedere dag kunt dragen en het geeft mijn gezicht net iets meer kleur. Als je ongeveer dezelfde huidskleur hebt als ik, is dit zeker een aanrader. Als je huid wat donkerder is, zou ik een andere kleur kiezen, zoals ‘passion pink’ of ‘rich rose’. 
Deze blush is te koop voor € 4,00 via Eyeslipsface.nl.

16 gedachten over “ELF BAKED BLUSH

  1. Sanne schreef:

    Ik ben dol op de producten van E.L.F! Ik blijf de afgelopen tijd maar blushes kopen, en deze is zo mooi dat ik hem zelf denk ik ook maar even ga bestellen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.