BARRY M BURGUNDY

Donkere kleuren vind ik ’s winters heel mooi voor op mijn nagels en ik draag vaak kleuren als donkerrood, paars, bruin, et cetera. Deze burgundy kleur van Barry M vind ik ook heel geschikt voor deze tijd van het jaar en daarom besloot ik er een artikeltje over te schrijven.

Het is eigenlijk een magnetische kleur, maar aangezien ik geen magneetje heb, heb ik hem ‘gewoon’ opgedaan. De kleur dekt erg goed, na een laag heb je al een mooi resultaat. Ik heb even getwijfeld of ik nog een laag wilde aanbrengen, en uiteindelijk heb ik dat toch gedaan. Het resultaat werd er nog iets mooier van en vaak blijft de nagellak dan ook wat langer mooi. De nagellak droogt erg snel, ook na de tweede laag. Ook lakt het heel makkelijk, zowel de structuur als het kwastje zijn heel fijn. De nagellak blijft goed zitten, je hebt er zeker een aantal dagen plezier van. Eigenlijk kan ik dus niks negatiefs zeggen over deze nagellak. 
Je kunt deze nagellak voor € 2,99 bestellen op Beautyvoordeelshop.nl

22 gedachten over “BARRY M BURGUNDY

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.