PUPA FLUFFY VELVET

Pupa heeft sinds kort iets heel leuk, namelijk Fluffy Velvet nagellak. Het is een 3D nail art, waarmee je een fluwelen oppervlak op je nagel creëert. Op de foto zie je al een beetje hoe het eruit gaat zien, en ik vind het echt heel leuk!

Hier zie je wat erin zit. Dit is trouwens de kleur ‘Fluffy Petrol’, een warme, groene kleur. In het doosje zit een plastic bakje, een nagellak, een kwastje en het velvet poeder.

Op de achterkant van het doosje staat precies beschreven hoe je het doet. Je brengt eerst een laag nagellak aan en die laat je 5 minuten drogen. Daarna bren je een tweede laag nagellak aan en meteen daarna doe je het velvet poeder op je nagel. De verdeelt het met het kwastje en dan laat je het 15 minuten drogen. 

Doordat er een plastic bakje bij zit, kun je het te veel aan poeder daarna weer in het bakje doen en nog een keer gebruiken. Daarnaast zorgt het er ook voor dat niet je hele tafel onder de poeder zit. Handig!
En dit is het resultaat! Ik heb ervoor gekozen om het op een nagel te doen, zodat je het verschil met ‘gewone’ nagellak goed ziet en een nagel met nail art vind ik altijd erg leuk staan. Ik vind het er echt heel leuk uit zien en het voelt echt als fluweel, heel zacht. Ik ga het ook zeker een keer op al mijn nagels doen. Een nadeel van deze nail art is wel, dat het niet zo heel lang blijft zitten. Voor bijvoorbeeld een feestje is het heel erg geschikt, maar het blijft niet dagenlang mooi.
Je kunt deze nail art kopen via Pupawinkel.nl voor € 15,50. 

36 gedachten over “PUPA FLUFFY VELVET

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.