ELF: PROFESSIONELE KWASTENSET

Make-upkwasten, je kunt er nooit genoeg van hebben, toch? Ik was op zoek naar een aantal nieuwe kwasten en toen kwam ik op de site van ELF deze kwastenset tegen met negen professionele kwasten, die samen maar € 15,00 kosten.

De kwasten zitten in een heel handig etui, waardoor je ze makkelijk mee kunt nemen. Aan de zijkanten van het etui zitten twee extra vakken, dus je kunt er ook make-up in kwijt. 
De kwastenset bestaat uit een poederkwast, een drie-in-een kwast, een foundationkwast, een werkbrauwkammetje en – penseeltje, een schuin oogpenseel, een oogpenseel, een eyelinerpenseel,  en een lippenpenseel. 
Hier ze je de poederkwast en de drie-in-een kwast. De poederkwast is lekker groot, wat ik erg fijn vind. De drie-in-een kwast is bedoeld voor poeders zoals bronzer en blush, waar ik hem erg handig voor vind. Deze kwasten nemen je poeder goed op en zijn lekker zacht.
Over de foundationkwast ben ik ook erg tevreden. Hij is echt heel makkelijk in gebruik en heel erg zacht. Het werkbrauwkammetje gebruik ik niet zo veel, maar het is een prima kammetje.
Hier zie je een oogschaduwkwastje en een eyelinerkwastje. Het oogschaduwkwastje gebruik ik regelmatig en hij werkt echt heel goed. Het kwastje neemt oogschaduw goed op (ook bij losse poeders doen ze het goed) en is lekker zacht. Het eyelinerkwastje is ook heel fijn, maar doordat ik niet zo vaak eyeliner draag, gebruik ik hem niet zoveel. 
Hier zie je de laatste drie kwasten van de set, een oogschaduwkwastje, een sponsapplicator en een lippenseel. Ook over deze kwastjes kan ik alleen maar positief zijn. 
Deze kwastenset is echt een aanrader. Het is jammer dat je het alleen online kunt bestellen, maar ik zou het je zeker aanraden! 

21 gedachten over “ELF: PROFESSIONELE KWASTENSET

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.