PRETTYBOX DECEMBER

Beautyspulletjes zijn altijd leuk, toch? Ik vind het zelf altijd heel leuk om nieuwe producten en merken te ontdekken, en daarom besloot ik eens een Prettybox te proberen. De Prettybox is een box met daarin iedere maand minimaal vijf beauty miniaturen en/of full-size producten. 

De spulletjes zitten in een heel leuk, roze doosje. Het is echt leuk verpakt, en bovenop ligt een briefje met uitleg over de Prettybox van deze maand.
Ik was natuurlijk heel erg benieuwd naar de producten, en daar ben ik erg enthousiast over! 
De eerste, en misschien ook wel de leukste producten uit deze box zijn de shampoo en conditioner van Rituals. Ik vind Rituals echt een heel fijn merk, dus ik ben echt blij met deze producten. Deze shampoo en conditioner kosten beide € 4,00 en bevatten 70ml. 
Het fenomeen ‘crackle nagellak’ was ik eigenlijk al weer vergeten, maar Prettybox blijkbaar nog niet. Er zitten een Graffiti nail art nagellak in van het merk Golden Rose, die € 6,95 kost. 
Deze blush brush is van het merk Colormates en kost € 5,99. Altijd handig, een extra make-upkwast.
Het laatste product uit de box is deze 8-hour cheek stain van So Susan. Het is een gel blush die waterbestendig is, en die volgens het merk 8 uur blijft zitten. Ik ben benieuwd! Deze blush is niet goedkoop, hij kost namelijk € 29,95.
Wat vinden jullie van de inhoud?

13 gedachten over “PRETTYBOX DECEMBER

  1. sweetybrenda schreef:

    Oh heerlijk! 🙂 die rituals shampoo ben ik allergisch voor, mijn hele hoofdhuid jeukte hèèl erg. Ik zou als ik jou was eerst een mini drupje testen, maar hij ruikt wel heerlijk.

  2. Priscilla Dijkman schreef:

    Ik heb zelf wel is zitten twijfelen om me zelf aan te melden voor de boxen. Maar buiten de rituals producten vind ik deze producten niet zo spectaculair haha. Heb vaak het idee dat er 1 of 2 leuke producten inzitten en de rest een beetje oud is ofzo. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.