ESSIE GUCHI MUCHI PUCHI

Het merk Essie heeft heel veel mooie nagellakjes, maar toch had ik er nog geen. Ik vind de nagellakjes best duur, maar ik was toch wel heel benieuwd naar de nagellak van Essie. Guchi Muchi Puchi is een heel schattig roze kleurtje, en het is mijn allereerste Essie nagellakje.


Ik houd echt van roze en ik heb best veel roze nagellakjes, maar een kleur als deze had ik nog niet. Het is een heel licht, babyroze kleurtje en ik vind hem echt heel mooi.

De structuur van de nagellak is redelijk dun, waardoor je best snel je vingers lakt in plaats van je nagels. Dit is wel een beetje een nadeel, maar als je het weet, kun je er rekening mee houden. Het kwastje heeft wel een fijn formaat. De dekking is dan weer niet super. Op de foto draag ik drie lagen en nog steeds dekt de nagellak niet 100%. Dit gebeurt wel vaker met lichte kleuren, maar eigenlijk had ik meer verwacht van Essie. 
De nagellak is wel erg snel droog, dat is echt een pluspunt. De eerste laag was echt bijna meteen droog, en ook de tweede en derde laag waren snel droog. 
Pluspunten:
– Mooie kleur
– Snel droog
– Essie is niet meer alleen online verkrijgbaar, maar nu ook bij Etos en DA.
Minpunten:
– Structuur is erg dun
– Dekking is niet zo goed

38 gedachten over “ESSIE GUCHI MUCHI PUCHI

  1. Lindsey schreef:

    De kleuren van Essie zien er altijd erg mooi uit. Heb zelf ook nog geen Essie nagelak, omdat ik me nog steeds afvraag of het de prijs wel helemaal waard is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.