VIPBOX MEI

Vorige maand vertelde ik jullie al iets over de Vipbox van april en zaterdag kreeg ik mijn tweede Vipbox. Ik was weer heel erg benieuwd wat er deze maand in zit en ik vind de inhoud van deze maand heel erg leuk!

Een oogmasker van Anatomicals met de tekst ‘puffy the eye bag slayer’, haha. Dit masker kun je gebruiken als je ogen toe zijn aan verkoeling en rust. De waarde van het oogmasker is € 3,95.
Nog een product van Anatomicals, de Anatomicals eye-gel. Deze eye-gel zorgt ervoor dat je wallen verdwijnen. De gel kost € 3,95.
Toen ik dit voor het eerst zag, dacht ik wow, wat is dit? Het lijkt op een creepy zwarte lippenstift, maar dat is het niet. Het is een kajal eyeliner van het merk Saffron. Deze eyeliner kost € 14,95.
Een nagellakje, yay! Deze nagellak is van het merk NCLA Los Angeles en wordt gedragen door veel bereoemdheden, zoals Beyoncé. Deze nagellak bevat geen rare grondstoffen en is niet getest op dieren. De nagellak kost € 16,95.
Ook zit er een heel leuk oogschaduwpalette in de box, van het merk Golden Rose. Het palette bevat vijf leuke kleuren en goed om te weten; Golden Rose test niet op dieren. Het palette kost € 12,00. 
Als laatste zit er een bh-clip in, die ervoor zorgt dat je bh-bandjes niet zichtbaar zijn. Deze clip kost € 3,99. Daarnaast zit er een kortingsbon van Ariane Inden.
De Vipbox kost € 12,50 per maand en de eerste box kost maar € 5,00. Je kunt je aanmelden via Vipbox.nl

31 gedachten over “VIPBOX MEI

  1. Amy schreef:

    Ik vind het eigenlijk niet echt de moeite. Ik heb liever een box met minder fullsize producten die wat luxer zijn, zoals bv. de Glossybox.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.