Kiko nagellak 323

Toen ik in Valencia aan het shoppen was in een winkelcentrum, zag ik opeens een Kiko winkel! Ik had al veel goede verhalen gehoord over dit merk, maar ik had er zelf nog geen ervaring mee. Natuurlijk ben ik er naar binnen gegaan en ik heb ik een paar dingen gekocht, onder andere deze nagellak. 

Ik houd van bruine nagellakjes en deze kleur vind ik echt heel mooi, dus ik kon hem echt niet laten liggen. Ik heb al een paar bruine nagellakjes, maar zo’n donkere als deze, had ik nog niet.

De structuur van de nagellak vind ik erg fijn. Het is redelijk dik, maar niet stroperig. Ook het kwastje is erg fijn, het is een beetje een gemiddeld formaat. Na een laag dekt de nagellak al best goed, maar na twee lagen is het resultaat mooier. Omdat dit mijn eerste Kiko nagellakje is, wist ik niet wat ik moest verwachten van de droogtijd, maar het viel me heel erg mee. De eerste laag is na iets meer dan een minuut al droog en ook de tweede laag droogt redelijk snel.
Inmiddels heb ik de nagellak een week op en het is een heel klein beetje gaan chippen, maar na 7 dagen is dat wel logisch.
Helaas is Kiko niet in Nederland en België verkrijgbaar, maar wel in Duitsland, Italië, Engeland, Frankrijk, Portugal en Spanje. 
Cijfer: 9

16 gedachten over “Kiko nagellak 323

  1. Bertine schreef:

    kiko vind ik ook een fijn merk, jammer dat we het alleen op vakantie kunnen kopen. ik heb afgelopen vakantie 3 kleuren ingeslagen, heb nu ook kiko nagellak op;) de kleur die jij hebt is ook heel mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.