FAVORIETEN: JURKJES VAN MANGO

Ik vind de huidige collectie van Mango echt heel leuk. Ze hebben heel veel leuke, zomerse items en vooral de jurkjes vind ik geweldig. Ik wilde een artikel maken over mijn favoriete mango items, maar ik zag zoveel leuke jurkjes, dat ik besloot om het artikel alleen over jurkjes te doen. Helaas kunnen we de jurkjes nu nog niet aan (okee, met een blazer of vestje erover kan het wel, maar ik wil ze zonder kunnen dragen), maar ernaar kijken is ook leuk, toch?

53 gedachten over “FAVORIETEN: JURKJES VAN MANGO

  1. Lidewij schreef:

    Leuke jurkjes meis! Ik heb ook twee jurkjes (eigenlijk 1, maar in twee kleuren) van Mango en vind ze altijd erg leuk, maar wel wat aan de dure kant. 45 euro voor een jurkje met maar één bandje vind ik best veel bijvoorbeeld 😉 ik vind het juist leuk om jurkjes met een blazer erover te dragen! Maar ik ben dan ook helemaal gek van blazers 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.