NAGELLAK VAN CLAUDIANAILS

Claudianails is de directe importeur van nagellak en andere nagelproducten. Deze producten komen uit landen van over de hele wereld en het is allemaal professionele kwaliteit. Claudianails verkoopt heel veel kleuren nagellak, vandaag laat ik jullie vier kleuren zien. 


De kwastjes zijn erg fijn, niet te groot en niet te klein, maar precies goed. Ook de structuur is heel fijn en de nagellak droogt lekker snel. Ook streept de nagellak niet, de kleur wordt mooi egaal op je nagels. De dekking verschilt per kleur, maar daar kun je hieronder meer over lezen.

Dit is kleur 31, een mooie rode kleur die iets naar roze neigt. De kleur heeft hele mooie shimmers, wat de kleur speciaal maakt. Deze nagellak dekt goed, na twee lagen heb je echt een goede dekking. Deze kleur ga ik absoluut vaker dragen.
Dit is kleur 18, een lila kleur met shimmers. Op de foto draag ik twee lagen, maar ik denk dat een derde laag mooier was geweest. 
Kleur 6 is een mooie roze kleur. Ik houd van roze nagellak en deze vind ik ook echt heel leuk. Ik draag twee laagjes op de foto en dat is voldoende, de dekking is dan heel goed. 
Kleur 17 is een nude kleur met shimmer. De shimmer vind ik erg mooi, maar verder past deze kleur niet zo heel goed bij mijn huidskleur. De dekking is niet super, na twee lagen dekt de nagellak nog niet goed. 
Over het algemeen vind ik deze nagellakjes heel fijn, het is alleen jammer dat sommige kleuren niet zo goed dekking. Bij kleur 17 en 18 zou ik drie lagen dragen. 
Deze nagellak is momenteel voor € 2,20 (normaal € 3,60) te koop op Claudianails.nl.
Pluspunten: 
– Fijn kwastje
– Fijne structuur
– Droogt snel
– Goedkoop
Minpunten: 
– Sommige lakjes dekken niet zo goed

64 gedachten over “NAGELLAK VAN CLAUDIANAILS

  1. Eline schreef:

    Super leuke lakjes! Ik vind kleur 31 en 18 echt mooi! Wel heb ik nog nooit van dit merk gehoord, ik ga zeker ook eens een kijkje nemen op de site!
    Eline xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.