PRIMARK, H&M EN ZEEMAN SHOPLOG

Gisteren vertelde ik dat ik zondag heb geshopt bij Primark, en toen kreeg ik de vraag of ik mijn aankopen wilde laten zien in een shoplog. Ik vind het altijd leuk om mijn aankopen te laten zien, dus bij deze! De week ervoor shopte ik wat dingen bij H&M en Zeeman en ik besloot dat ook te laten zien in deze shoplog.

Bij Zeeman kocht ik wat zomerdingetjes voor Nomi. Twee hemdjes voor € 2,99 kon ik niet laten liggen, en ook de rompers waren te leuk om niet mee te nemen. Nomi heeft nu een badpakje in maat 62/68 en ik denk niet dat ze daar de hele zomer nog mee kan. Daarom kocht ik nog een badpakje, volgens mij kostte deze € 3,99.
Als ik in de stad ben, ga ik altijd even de H&M in. Voor Nomi kocht ik een jurkje, die maar € 4,95 kost. Voor mezelf kocht ik dit hemdje en ik heb hem ook in een groenig kleurtje. Ze waren afgeprijsd voor € 5,00.
Dan mijn aankopen van Primark. Deze twee hemdjes kosten maar € 3,00 en ik kwam er laatst achter dat ik nauwelijks hemdjes heb, dus deze moesten mee. 
Hiervoor kwam ik eigenlijk, voor een broek en een vest. De broek heb ik op de gok meegenomen, ik had namelijk geen zin om oneindig lang in de rij voor de paskamers te staan. Gelukkig zit hij goed. Het vest kocht ik voor koude zomeravonden en voor als ik Nomi in de draagdoek heb. Hier kan ze namelijk bij in. De broek kost € 13,00 en het vest kost € 8,00. 
Ik weet niet hoe het kan, maar Bart heeft binnen no-time gaten in zijn t-shirts. Primark had hele leuke herenshirts, maar bijna niks in zijn maat. Uiteindelijk nam ik deze mee, voor maar € 2,50. Voor Nomi kocht ik een t-shirtje voor € 1,50 en een broekje voor € 3,50. Hij was er niet kleiner dan maat 80, en aangezien ze die maat waarschijnlijk in de winter heeft, weet ik eigenlijk nog niet hoe ze hem gaat dragen. Met een vestje ofzo misschien. Hij was in ieder geval te schattig om niet mee te nemen. 
Nu Nomi vaker hapjes krijgt, gaan de slabbetjes er nogal snel doorheen. Ik kocht er vijf voor € 4,00. Deze hebben trouwens plastic aan de achterkant, dus ze zijn ook heel handig als je gaat oefenen met drinken uit een beker. De sokjes vallen weer in de categorie ’te leuk om niet mee te nemen’. Ze kosten € 2,50. 
Gerelateerde artikelen:
– Shoplogje
– Shoplogje

14 gedachten over “PRIMARK, H&M EN ZEEMAN SHOPLOG

  1. Bertine schreef:

    primark heeft zulke leuke dingen he! je hebt een aantal prachtige tops gescoord en voor Nomi ook super leuke dingen, ik vind de primark kinderafdeling altijd zo cute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.