FAVORIETEN VAN VILA

Ik vind het altijd erg leuk om ‘favorieten’ blogposts te maken, maar de laatste tijd heb ik dat eigenlijk heel weinig gedaan. Het wordt dus weer tijd voor een nieuwe. Deze keer heb ik mijn favoriete items van Vila uitgekozen. Vila is echt een van mijn favoriete merken, maar helaas zijn er niet zoveel Vila winkels. Gelukkig verkopen sites als Sans-online en Zalando dit merk wel, dus het is wel heel makkelijk te bestellen.
De meeste items die ik heb uitgekozen zijn nog wel een beetje winters, maar dat is de huidige collectie van Vila sowieso nog wel. Hopelijk zien we binnenkort de lente en zomercollectie verschijnen, want ik ben erg benieuwd!

38 gedachten over “FAVORIETEN VAN VILA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.