H&M SPRING FAVOURITES

Toen ik hoorde dat de lentecollectie van de H&M verkrijgbaar was in de online shop, ben ik meteen gaan kijken. Meestal is de spring collectie mijn favoriete collectie, maar deze keer valt het me toch een beetje tegen. Ik had verwacht dat er veel in mijn online winkelwagentje zou belanden, maar dit gebeurde niet echt. Er zijn wel een aantal items die ik erg leuk vind, maar verder dan zes kwam ik deze keer niet, terwijl ik meestal zonder moeite negen items uitzoek om met jullie te delen.  Wat vinden jullie van de nieuwe collectie van H&M?

2 gedachten over “H&M SPRING FAVOURITES

  1. Sassie schreef:

    Leuke favorieten! Ik wilde ook de bloemetjes legging maar toen ik hem in de winkel zag viel hij toch tegen.. ^^

    Heb wel een andere bestelling gedaan bij H&M.. 3 truitjes šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.