BIOFRESH YOGHURT OF BULGARIA FACE MASK

Ik houd van maskers in tubes, je kunt er lang mee en vaak is het een stuk goedkoper dan telkens een nieuw maskertje kopen. Dit masker is van Biofresh, uit de Yoghurt of Bulgaria lijn. Volgens Biofresh zorgt het masker voor een onmiddellijke diepe reiniging en daarnaast heeft het een voedende en ontspannende werking. Het masker bevat yoghurteiwit, pure Bulgaarse rozenolie, vitaminen en kaolien. Klinkt goed, toch? Daarom was ik erg benieuwd naar dit masker.

Ik heb een hele vette huid, zoals je op de eerste foto goed kunt zien. Zo ziet mijn huid eruit als ik een dagje geen matterende crème, foundation of poeder gebruik. 
Het masker is makkelijk aan te brengen, ruikt lekker en voelt meteen heel fijn aan op je huid. Het voelt heel fris en zacht, het prikt absoluut niet. Ik heb het masker 10 tot 15 minuten laten zitten en daarna afgespoeld. Ook dit ging erg makkelijk. Mijn huid voelde daarna heel zacht aan en het overtollige talg was van mijn gezicht verdwenen, mijn huid was meteen veel matter. 
Het masker is van Biofresh, een merk dat ik zelf nog niet kende. Je kunt dit product voor € 16,95 kopen bij Morethansoap.nl en Biofresh-webwinkel.nl.
Pluspunten:
– Het is een tube, dus je kunt er lang mee doen
– Het is makkelijk aan te brengen
– Het voelt fijn aan
– Mijn huid voelt na gebruik erg zacht en schoon
– Het ruikt erg lekker
Minpunten: 
– De prijs is redelijk hoog, maar je kunt er wel lang mee

31 gedachten over “BIOFRESH YOGHURT OF BULGARIA FACE MASK

  1. Elke schreef:

    Klinkt als een heerlijk masker, ik vind dat de prijs uiteindelijk nog meevalt, want als je uitrekent hoeveel keer je hiermee kan doen zal je uiteindelijk nog goedkoper uitkomen dan die losse maskerverpakkinging. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.