Gefeliciteerd lieve Bart!

bart

Vandaag is de allerliefste en leukste man van de wereld jarig! En het is niet zomaar een verjaardag, nee, hij wordt vandaag 30 jaar. Nou hebben we zelf eigenlijk niet zo heel veel met verjaardagen, maar ons kleine peutermeisje dacht daar anders over. Wat vond zij het leuk dat haar papa bijna jarig was!

Cadeautjes

overhemd

Bij jarig zijn horen natuurlijk cadeautjes. Maar ja, wat geef je nou aan iemand die zelf geen idee heeft wat hij graag zou willen hebben… Ik geef Bart wel vaker kleding voor zijn verjaardag en dat besloot ik deze keer ook te doen. Ik vind overhemden altijd erg mooi bij hem staan en daarom zocht ik een mooi exemplaar uit.

Dit overhemd is van het merk Blue Industry. Hij is vrij basic, maar dat maakt hem juist wel chic vind ik. Ik zocht hem uit op Overhemden.com en daar hebben ze een hele ruime keuze. Ze hebben heel veel merken zoals Gant, Lacoste en Cavallaro overhemden.

Cadeautje van Nomi

Nomi wilde Bart natuurlijk ook graag een cadeautje geven. Maar bedenken wat ze hem dan wilde geven, bleek toch wel erg moeilijk te zijn. En ik had zelf eigenlijk ook echt geen flauw idee. Ik besloot met Nomi en Lenn naar de kringloop te gaan, en daar te kijken of we iets leuks konden vinden. Want ik dacht, misschien hebben ze daar wel een leuk spelletje wat Nomi samen met Bart kan doen.

ezeltje strekje

Zo gezegd, zo gedaan. Natuurlijk wilden Nomi en Lenn eerst al het speelgoed bekijken, maar na een tijdje vond Nomi ‘Ezeltje Strekje’. ‘Kijk mama spelletje met een paardje! Die wil ik met papa doen!’. En voor € 0,50 namen we het spel mee. Zelf zag ik het spel Zeeslag liggen, en die besloot ik ook mee te nemen. En zo hadden we er voor € 1,30 in totaal nog 2 cadeautjes bij.

Inpakken en verstoppen

Thuis wilde Nomi natuurlijk de cadeautjes inpakken en dat vond ze heel leuk om te doen. Vervolgens gingen we de cadeautjes verstoppen en Nomi was er helemaal hyper door. We hadden afgesproken dat we de volgende dag, zaterdag, de cadeautjes zouden geven. Zaterdag vierde Bart namelijk zijn verjaardag en aangezien hij maandag gewoon moet werken, leek het me leuker om de cadeautjes zaterdag te geven.

Maar… Toen Bart ’s avonds thuis kwam, wilde Nomi natuurlijk vertellen dat we cadeautjes hadden gekocht. ‘Kom papa, jij moet cadeautjes zoeken want jij bent jarig!’. Bart en Nomi gingen samen naar boven en al heel snel hoorde ik ‘Nee papa de cadeautjes liggen onder mijn bed!’. Bart mocht de cadeautjes zien, maar hij mocht ze nog niet uitpakken. Wel vertelde Nomi alvast dat er een paardje inzat haha.

Zaterdag mochten de cadeautjes uitgepakt worden en Nomi wilde meteen Ezeltje Strekje spelen met Bart. Dat was een groot succes! ’s Avonds vierden we Barts verjaardag, maar vandaag is hij natuurlijk pas jarig. Dus Bart, mocht je dit lezen (oké waarschijnlijk niet haha), gefeliciteerd!

6 gedachten over “Gefeliciteerd lieve Bart!

  1. Laura / fitfunfab.nl schreef:

    Gefeliciteerd met Bart! Leuk die spelletjes! En het is heel herkenbaar dat je eigen verjaardag en die van je vriend/man ineens ook weer een andere dimensie krijgen nu er kinderen bij zijn ja… zo leuk, hoe de kids zich dan ook echt jarig voelen en zo blij zijn!

    En echt leuk hoe je bij de kringloop leuke dingen kan vinden he!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.