Win super schattige Bergstein regenlaarsjes in een kleur en maat naar keuze!

bergstein

Lenn heeft iets raars. Hij wilde niet op regenlaarsjes lopen. Terwijl hij al ruim vier maanden los loopt, ging hij kruipen als ik hem laarsjes aandeed. Hij riep dan al snel ‘uit!’, want hij wilde ze echt niet aanhebben. Ik heb verschillende regenlaarsjes in verschillende maten geprobeerd, maar nee hoor. Hij wilde er niet op lopen. Ik denk dat hij ze te stug vond. Daarom deed ik Nomi’s Bergstein laarsjes eens bij hem aan, die zijn namelijk lekker soepel. Ze zijn 5 maten te groot voor Lenn, maar toch kon hij erop lopen! Nu heeft hij zijn eigen Bergstein regenlaarsjes, dus hij kan nu ook lekker in de plassen stampen zonder natte voeten te krijgen. En goed nieuws voor jullie, ik mag namelijk een paar Bergstein regenlaarsjes weggeven!

regenlaarsjes

Bergstein regenlaarsjes

Je kent ze vast wel, de Bergstein regenlaarsjes. Ze zijn er in verschillende kleurtjes en Nomi koos vorig jaar de lichtblauwe uit. Lenn heeft nog niet zo’n voorkeur qua kleding en schoenen, en daarom zocht ik samen met Nomi de cobalt blauwe laarsjes voor hem uit.

Daarnaast zijn er nog veel meer leuke kleurtjes zoals roze, paars, geel, groen en zwart. De laarsjes worden handgemaakt van soepel natuurrubber en dat maakte ze echt veel soepeler dan de meeste regenlaarsjes. De laarzen zijn katoen gevoerd en ze hebben een losse binnenzool. Wat heel handig is, want daardoor zie je heel makkelijk of de laarzen nog goed passen.

bergstein meisje

Mijn mening

Ik ben dus groot fan van de laarsjes. Ze staan hartstikke leuk, mijn kinderen lopen er graag op en ze blijven lang mooi (Nomi loopt er namelijk al een hele tijd op). Wat mij betreft zijn het dus echt aanraders.

laarsjes

Winnen

En daarom vind ik het zo leuk dat ik van Fashionbootz.nl een paar Bergstein laarsjes mag weggeven! Je mag kiezen uit alle standaard Bergstein laarsjes, dus niet de winteruitvoeringen.

dreumes

Om kans te maken doe je het volgende:

Je kunt meedoen tot en met zondag 4 maart. Daarna stuur ik de winnaar een mailtje. Vergeet dus niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

Deze winactie is tot stand gekomen voor een samenwerking.

102 gedachten over “Win super schattige Bergstein regenlaarsjes in een kleur en maat naar keuze!

 1. Rèwana Huntink schreef:

  Oh ja gaaf, vind die kleurtjes echt geweldig en ik denk dat mijn zoontje voor de kleur rood gaat hahaha, ik doe mee hoor;)
  maatje 33 zou super zijn

 2. Marian B schreef:

  Dit zijn zulke mooie laarsjes, en ze lijken me ook erg fijn voor de kleintjes. Doe graag mee voor mijn dochtertje, de roze in maat 22. Mochten die er niet meer zijn, dan zijn de lime groene in maat 28 ook welkom 😉

 3. Denise schreef:

  Wauw onze dochter Noralyn is gek op regenlaarsjes. Die staat er mee op en gaat er mee na bed. De gele in maatje 25 zou super gaaf zijn! Nu maar Duimenduimenduimen!??

 4. Carolien Schutte schreef:

  ooh super leuk ik de graag mee voor me zoon hij springt graag in regenplassen en loopt er echt niet om heen ik doe graag mee voor de regenlaarsjes rood red in maat 31 voor hem

 5. Annabel schreef:

  Zo leuk! Ik ben ook fan van dit mooie merk! Liselotte kiest nu zelf voor de Bergstein regenlaarsjes Celeste. Dezelfde als Nomi! Haar lievelingskleur is blauw! Maatje 27✨?

 6. Anniek schreef:

  Super leuk!
  Ik zou graag de laarsjes willen winnen voor mijn zoontje van bijna 4. Hij doet niets liever dan buiten spelen. Met dit weer is dat op gewone schoenen niet heel praktisch! Hij zou hier heel blij mee zijn.
  Maat 28 in de kleur blauw of geel ?

 7. Maud schreef:

  Leuk Malou! Wij hebben ook Bergstein-laarsjes in huis, maar die passen al bijna niet meer. Zonde! Tijd voor nieuwe dus.. Hihi. Ik zou graag gaan voor de rode of de gele variant; in maatje 26.. 🙂 Ik weet zeker dat de terrorpeuter daar heel blij mee zou zijn!

 8. Anne Marleen schreef:

  Oh zo leuk. Een paar gele in maatje 28. Dan kan mijn dochter ze nu aan en over twee jaar mijn zoon. Ben zo benieuwd naar deze laarsjes!

 9. Bibian schreef:

  Wauw te gek! Ik wil nog graag laarsjes voor Nov voor bij haar nieuwe jas! De blauwe in maat 22 ? verder alles gedaan en volg je ook! Liefs

 10. Jamila schreef:

  Wat een leuke winactie ik doe graag mee voor mijn dochtertje Zeineb van 3 wij zijn zeer benuwd na de Bergsteinlaarsjes we zien ze vaak bij de bloggende Mama’s en mama vloggers voor bij komen en zouden ze ook graag eens uitproberen mijn dochter is gek op stampen in waterplassen alleen doet ze dat met haar gewoone laarzen dat is dan erg zonde hopelijk krijgen we de kans om een keer de populairen laarsjes te proberen zou echt geweldig zijn dus duimen dat we een keer Bergstein laarzen winnen we volgen je al op IG en Fb

 11. Kim van de Klashorst schreef:

  Leuk! 🙂 Ik doe graag mee voor de lichtroze of fuchsiaroze in maat 25. Ik denk dat mijn dochter graag ook soepele regenlaarsjes heeft die wat comfortabeler zitten. Zij zal ze graag uitproberen.

 12. Eveline schreef:

  Oscar heeft voor de winter de gevoerde versie. Hij vindt ze fantastisch! Hij pakt ze in ieder geval vaak zelf als hij zijn schoenen moet pakken. Een maatje groter is best handig. De kleur maakt eigenlijk niet zo veel uit. Geel, zwart, kobalt blauw of groen. Maat 24.

 13. Iris schreef:

  Ik hoop dat ik mee mag loten, want ik ben heel erg fan van Bergstein, maar ik heb geen Facebook. Rode laarsjes in maat 21 zou hier fantastisch zijn

 14. Marielle schreef:

  Superleuk! De fuchsiakleur laarsjes zijn superleuk voor mijn dochtertje Aria (1 jaar) in maar 21. Ze loopt nu net 3 maanden en heeft nog geen laarsjes. Zou goed uitkomen dus!

 15. Manon Toemen schreef:

  Wat superleuk! Ik zou ze graag willen winnen voor onze Gijs. We gaan in de meivakantie logeren bij een boederij in Friesland, ideaal om dan goede laarsjes voor hem te hebben. Vind de forest green kleur mooi, in maat 28 ☺

 16. Bianca Fenna schreef:

  Ik doe SUPER graag mee voor de kleur Fuchsia en maat 30. Daar zou mijn dochter super blij van worden en ik ook, want dan kunnen we lekker rondstappen in het bos waar we nu zo dichtbij wonen. En wat is er nou leuker dan in de plassen stampen, maar bij gebrek aan laarsjes mocht dat even niet. Dus als ik deze win kan ze heerlijk de schade inhalen.

 17. Miekske Dingens schreef:

  Oh, wat leuk! Heel graag een kansje op de rode kleur, in een maatje 29 voor ons zoontje! Zou echt handig zijn, zeker gezien hij graag meegaat om de kippen eten te geven, en het is daar nu echt zo’n modderboel!

 18. Lieke schreef:

  Wij gaan voor de roze maat 25! Onze dochter is helemaal
  Fan van regenlaarsjes! Ik zie het al zo voor me van het voorjaar weer heerlijk de tuin in! ?

 19. Carolien schreef:

  Wat een leuke win actie! Mn zus tagde me op je berichtje op ig. Jij bent dus een van de mensen die ik verloren ben door t algoritme! Ik heb nu gereageerd op de foto, kijken of t verschil maakt!
  Ik zou dolgraag gele laarsjes maat 26 willen voor mn heerlijke buitenkind! Ik wilde ze al heel lang maar ja oma had een ander soort laarsje in een te grote maat op de kop getikt en ik heb lang nagedacht over een smoesje voor een 2e paar regen laarzen maar kon niks bedenken. Nu is ie eindelijk zn laarsjes aan t ontgroeien dus tijd voor nieuwe!

 20. Judith schreef:

  Heel gaaf!

  Mijn zoontje is gek op springen in de waterplassen! Dit is natuurlijk nog leuker als je ook nog eens hippe regenlaarsjes aan hebt!
  Ik zou voor de gele laarsjes gaan in maatje 26 ??!

 21. Mirjam schreef:

  Oooh wat een gave winactie! Ik ben dol op Bergstein laarsjes en doe heel graag mee voor Fiene in maatje 28. Ze geeft eerder gele gehad en nu gaan we voor de licht roze ?

 22. Feline schreef:

  Ja, ik doe graag mee met de winactie. Ik zou wel gele Bergstein laarsjes maat 26 voor mijn zoontje willen winnen. Daar zou ik animo super blij mee maken.

 23. Linda schreef:

  Ze zijn echt heel tof!! Fenna loopt nog niet zolang op laarzen, maar ze vindt het erg leuk. Ze loopt nu continue rondjes door de woonkamer. Ik zou de koraal roze in maatje 22 echt super vinden! Kan Fenna lekker mee door de plassen stampen, naar de kinderboerderij of gewoon lekker blijven rennen in huis 😉

 24. Will schreef:

  Wat een schattige laarsjes.
  Laat mijn oudste kleinzoon nou net een paar laarsjes nodig hebben.
  Mag ik hem blij maken met de Dark Blue in maat 34.
  Ik heb geen Facebook en Instagram, maar heb geliked en geloved op Bloglovin.
  Hoop dat dat ook mag.
  GRaag doe ik mee.

 25. melissa schreef:

  Wat een leuke handige actie. ik doe graag mee voor dochter elise en kies voor kleur en maat Bergstein rainboots Lime maat 34 , want dan kan zoontje jarno ze later ook nog eens dragen! uiteraard volg ik via FB! liefs melissa

 26. Dionne van der Kooij schreef:

  Wat leuk! Ik zou voor onze zoon de knalgroene kiezen die zijn zo gaaf. En voor zijn tweeling zus de knalroze ? en dan moet grote broer natuurlijk ook een paar knalblauwe. Oke deze mama is groot fan van de laarsjes en nu ze allemaal toe zijn aan nieuwe laarzen zou het hier welkom zijn ? ik volg je op fb en insta al geruime tijd.

 27. Viv Schobben schreef:

  Yes 😀 our favorites…Bergstein laarsjes! Ons manneke van 7 heeft al heel wat paar versleten en het zijn echt de fijnste laarsjes (en sloffen 😉 ) die er zijn! We wonen aan de bosrand en achter ons het veld, dussss hij woont zo ongeveer in zijn laarsjes. Lekker stampen in de plassen, door de modder banjeren, van de berg af rennen door de bladeren enz enz enz. Heel graag wil hij een nieuw paar aangezien zijn huidige aan de kleine kant zijn. We hebben net samen even gekeken en hij wil dit keer graag “dark blue” maat 31. Wauwwww dat zou echt een leuke verrassing zijn, hij heeft ook de sloffen in dark blue die hij met heel veel plezier draagt. Bergstein is zijn prijs meer dan waard, voor ons geen andere meer.

 28. Els Wanders schreef:

  Ik wil graag meedoen voor gele regenlaarsjes in maat 28, een mooie kleur die voor zowel meisjes als jongens kan. Mijn dochtertje Lisa zou ze dan eerst kunnen dragen en over een paar jaar mijn zoontje Niek.
  Ik volg je via Facebook en Instagram.

 29. Corinne schreef:

  Hi! Ik volg je al op FB en Insta. Ik doe graag mee voor mijn lieve Lennon van 2, hij is zo’n pechvogel, van de week z’n voortand moeten laten trekken, omdat íe zo hard gevallen was, dikke lip, tand dwars door midden, mijn moederhart huilt nog steeds. Ik gun ‘m een vrolijk paar; dus graag de gele (ook al staat daar ‘voor meisje’ bij, lekker belangrijk). Ik denk dat maat 22 wel goed is voor hem, als ze nog mooi zijn, bewaar ik ze na zijn draagperiode voor zijn zusje Lily.

 30. Nicole van Dongen-Monsieurs schreef:

  Superleuke blogpost? wij zijn fan van Bergstein laarsjes?helaas heeft mijn dochtertje Lilly een grote groeispurt gehad, een nieuw paar in maat 25 in de kleur coral zou geweldig van pas komen.??

 31. Marjolein schreef:

  Oh wat een gave kans. We zijn al een tijdje helemaal weg van de paarse variant, liefst in maat 28.
  Ik volg je op FB (@Marjolein.Schuurman) en op IG (@nutopist17).
  Wat zal Jona hiervan genieten, het is een echt buitenkind.

 32. Sigrid Clinckaert schreef:

  Supercool! Voor m’n zoontje van 3 zou ik gaan voor de ‘Bergstein Rainboots Dark-Blue’ ofte de donkerblauwe laarsjes dus. Maatje 28.

 33. Sharon de Ridder schreef:

  Mijn dochter is dol op die heldere blauwe kleur <3 We maken dus graag kans op een paar Cobalt laarsjes in maat 35! Ik volg je op Facebook en nu ook op Instagram 🙂

 34. nicki schreef:

  Superfijne laarsjes! Ik koop ze elk jaar voor mijn dochter, dus het zou super zijn om ze dit jaar eens te winnen! Dan zouden het de lichtroze laarsjes in maar 31 worden!

 35. Jolien Versluis schreef:

  Wauw! Doe graag mee voor deze mooie laarsjes. Maar welke kleur? Zijn allemaal zo leuk! Vind de fuchsia wel super tof voor mijn kleine meid. Graag in maatje 23!

 36. Marjan schreef:

  Maat 29 voor mijn kleinzoon Duuk die ik al heerlijk in de plassen zie stampen met zijn prachtige regenkaarten. Mijn bonusdochter zal er zeker blij mee zijn.

 37. Eve Allijn schreef:

  Tessel is gek op de kleur Yellow, en oh wee als je de kleur geel noemt! Dus ik kies Yellow, speciaal voor haar! Ze gaat naar een agrarisch kinderdagverblijf, tussen de koeien en schapen, echt geweldig! En op een paar mooie nieuwe laarsjes kan ze weer even vooruit 🙂 Ik ga voor Yellow in maat 27/28 🙂

 38. Andrea de ruiter schreef:

  Hier doe ik graag aan mee. Aron zn laarzen zijn te klein, maar als ik nieuwe wil halen is elke keer zijn maat er niet! Dus nog steeds geen nieuwe.

  De blauwe die jou kindjes hebben is wel erg leuk! En dan in maat 25 voor onze bink!

 39. Alicia Voshol schreef:

  Leuk voor mijn jongste meisje eens een keer niet de oude laarsjes van grote zus, vind de grijze erg leuk in maat 24!

 40. Mirella Giesberts schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Tess. Ik vind de fuchsia laarsjes helemaal de bom?? (in maat 23)
  Fingers crossed!!!

 41. Chantal schreef:

  Ja die zijn leuk! En ik herken het helemaal van mijn zoontje. Die loopt als een eend op zijn laarsjes die idd erg stug zijn. Deze likken dus een uitkomst! Ik doe dus graag mee voor de lichtgrijze in maat 23 ?

 42. Nadine schreef:

  Wat je beschrijft van Lenn, doet Floortje precies hetzelfde. Ze roept gauw ‘uit’ en probeert ze uit te trekken. Ben benieuwd of ze deze wel aan zou houden! Roze, maat 21.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.