GFC VERDWIJNT; VOLG JIJ ME AL VIA BLOGLOVIN?

Het is al vaker gezegd, maar deze keer schijnt het echt zo te zijn; Google Friend Connect gaat verdwijnen. Momenteel heb ik best veel volgers via gfc, maar deze volgers ga ik dus kwijtraken. Zelf ben ik ook al bezig om jullie blogs te gaan volgen met Bloglovin, en ik zou het heel fijn vinden als jullie mij ook via Bloglovin gaan volgen. Op deze manier blijven jullie op de hoogte van updates. 
Naast Bloglovin kun je me ook volgen via FacebookTwitter en Instagram

29 gedachten over “GFC VERDWIJNT; VOLG JIJ ME AL VIA BLOGLOVIN?

  1. Anne schreef:

    Waarom is daar toch zoveel twijfel over? Dat pakt google dan eigenlijk niet goed aan… Ik volg je al via Bloglovin', dus mij zul je niet kwijtraken 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.