WEBSHOP: FONQ.NL

Fonq.nl is een webwinkel die ik nog maar sinds kort ken, maar
waar ik meteen fan van ben geworden. Fonq heeft een breed assortiment, ze
verkopen ruim 20.000 producten van veel verschillende merken. Je kunt er leuke
cadeaus kopen, unieke designproducten, et cetera. Eigenlijk vind je er alles
voor in en om je huis. 

In de categorie wonen vind je eigenlijk alles wat je in je woon-, slaap- en badkamer nodig hebt. Je vindt er hele leuke woonaccessoires, klokken en meubels, maar ook praktische dingen zoals stofzuigers en opbergspullen. Ik was echt toe aan een nieuwe wasmand, en ook dat verkoopt fonq.nl.
In de categorie koken en tafelen vind je alles voor in je keuken. Pannen, bestek, servies, kookboeken en ook leuke items voor op tafel kom je in deze categorie tegen. Je vind spullen van verschillende merken en prijscategorieën, dus iedereen kan er slagen. Wat erg handig is, is dat je zelf kunt instellen in welke prijscategorie je wilt zoeken. 
Wat ook een hele leuke categorie is, is de categorie gezond en mooi. Hier vind je veel verschillende dingen, bijvoorbeeld bloeddrukmeters en weegschalen, maar ook haarverzorging. Zelf bestelde ik deze krulborstel van Remington. 
Wat ook een groot voordeel is, is dat fonq.nl echt heel snel levert. Als je voor 24.00 uur bestelt, heb je je bestelling de volgende dag al in huis! Dus als je op zoek bent naar een leuke webshop met een groot assortiment, dan moet je echt eens kijken op deze webshop.

16 gedachten over “WEBSHOP: FONQ.NL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.