OPENING PRIMARK NIJMEGEN

Gisteren was het zover, de Primark in Nijmegen opende! Eindelijk een Primark die iets dichterbij is en ik was bij de opening. Het was de eerste keer dat ik naar zo’n opening ging en ik had er ontzettend veel zin in. Ik heb echt een hele leuke dag gehad, ik heb leuke bloggers ontmoet en natuurlijk lekker geshopt. 

Ik nam de trein van 7 uur en ik was rond kwart voor 9 al bij de Primark. Een half uur te vroeg, maar ach. De dranghekken stonden al klaar, ze verwachtten dus veel mensen!
Het was heerlijk om op deze manier rond te kunnen kijken in de Primark. Het was rustig, netjes en alle maten hingen er nog. Vooraan begon meteen de dameskleding en ik zag er al veel leuke items tussen hangen. 
Als snel zag ik deze broeken, de ‘ultra soft super skinny’s’. Ze zitten echt perfect, dus ik heb er weer een van meegenomen. Deze keer ging ik voor een donkerblauwe. 
Ze hebben ook heel veel leuke zomeritems, zoals bijvoorbeeld deze jumpsuit. 
Beautyspulletjes, jeej! Je ziet hier dat deze Primark redelijk ruim is opgezet, wat ik echt een groot pluspunt vind.
Primark heeft ook weer heel veel leggings met leuke printjes. De legging met de Engelse vlag vind ik bijvoorbeeld heel gaaf. 
En gelukkig zijn er ook weer veel sieraden, wat mij betreft een van de leukste dingen van Primark. 
Hier zie je ook dat de gangpaden redelijk ruim zijn, een stuk ruimer dan bijvoorbeeld in de Primark in Rotterdam. Hierdoor kun je veel prettiger winkelen. 
Boven vind je ook onder andere dameskleding.
Daarnaast vind je hier accessoires, zoals sjaals, tassen en sokken. 
Primark heeft altijd zulke leuke sokken! Die moesten natuurlijk ook even op de foto. 
Ook heeft Primark op dit moment weer hele mooie schoenen!
En slippertjes, deze vind ik echt heel leuk. 
Van dit soort teenslippers kun je er nooit genoeg hebben, toch?
Natuurlijk hangt de zwem- en strandkleding ook weer in de winkel, i love it!
Beneden vind je de heren-, kinder- en home-afdeling. 
Ik ben echt fan van de home-spulletjes die Primark verkoopt, ze hebben altijd zulke leuke dingen! 
De kassa’s zijn eigenlijk net zoals bij de andere Primark filialen, en dat systeem vind ik heel handig. Je staat in een rij, en als je vooraan staat, wordt er omgeroepen naar welke kassa je kunt gaan. Zo sta je dus nooit in de verkeerde rij. 
Zijn jullie van plan om naar de Primark in Nijmegen te gaan?

35 gedachten over “OPENING PRIMARK NIJMEGEN

 1. Kirsty schreef:

  Wat leuk dat je bij de opening was! Ik vind het wel echt een pluspunt dat de gangpaden wat ruimer zijn opgezet, ik word er altijd zo kriebelig van als je bijna niet door de winkel kunt lopen haha. Dit lijkt me wel fijner 🙂

 2. Vintagirie schreef:

  Het ziet er heel ruim uit! Super fijn, want er komen zoveel dames met kinderwagens naar de primark. En die bezetten altijd het hele gangpad. Eigenlijk zouden ze dat moeten verbieden :p

 3. Cindy schreef:

  Wat zie ik een leuke spullen. Wij waren laatst in Nijmegen en ik zag wel dat ze daar aan het bouwen waren, maar ik wist niet dat daar de Primark kwam. Aha! Ik ga binnenkort naar Primark in Eindhoven, en die slippertjes ga ik zeker mee nemen!

 4. lovelowbudget schreef:

  Wat leuk dat je bij de opening was. Ik heb al heel wat filmpjes voorbij zien komen maar ik vind het ook leuk om er een foto blog van te zien. Ik ga deze week ook eens eventjes kijken.

 5. Bo schreef:

  Wauw ziet er mooi uit! Ik zie er echt mooie items tussen hangen. De primark is altijd veel leuker in de zomer dan in de winter vind ik zelf. Echt leuk dat je naar de opening bent geweest 🙂

 6. Asmae schreef:

  Ziet er mooi uit! Leuke foto's, zo heb ik een beeld van hoe de primark eruit ziet in Nijmegen! Dankjewel! Binnekort ga ik echt even langs, ik zie zoveeel leuke spulletjes! 🙂

 7. Wendy schreef:

  Bijna alle Primarks zijn minimaal 3 kwartier tot een uur rijden bij mij vandaan. Behalve die in Rotterdam, die is dichterbij, maar die vind ik echt waardeloos. Te druk, te rommelig, te klein. Zeker nu ik in die van Eindhoven ben geweest. De andere vestigingen heb ik nog niet bezocht, maar dat wil ik nog wel een keer doen. Dus Nijmegen zal vast ook een keer een bezoekje van me krijgen.

 8. Kim schreef:

  Suuuuper leuk! Mijn zus gaat er vandaag heen en ik zit hier ziek achter mijn laptoppie, mweh. Hoeveel verdiepingen heeft die eigenlijk? Oh, ik wil nu zo graag!

 9. Lovertjee schreef:

  Wow! Ik ga donderdag naar de Primark in Nijmegen! Ziet er top uit, zeg! Ik ga samen met mijn moedere en mijn beste vriendin! Ik ben nog nooit eerder in de Primark geweest, maar zo te zien ga ik veel en veel vaker! Ik had gekeken op google afbeeldingen en ik zag erg leuke kleren! Wat goedkoop is het daar ook, zeg! In elke Primark zijn toch van die dieren pakken? Hoe duurt zijn die pakken? Ik woon in Veenendaal, dus ik hoef maar een half uurtje te rijden! Ik heb er echt heel erg veel zin in!!
  Liefs, xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.