MIJN BEAUTYVOORNEMENS VOOR 2013

Laatst vertelde ik jullie in dit artikel al wat mijn goede voornemens zijn voor 2013, maar die gingen vooral over persoonlijke dingen. Ook op het gebied van beauty heb ik een aantal goede voornemens. 

1. Nail arts maken. Ik vind nail art echt heel erg leuk en ik maak regelmatig nail art artikeltjes, maar zelf maak ik eigenlijk bijna nooit nail arts. Ik heb er het geduld niet voor en ik ben gewoon niet zo creatief, maar toch wil ik het wel kunnen. Daarom neem ik me voor om dit jaar te gaan proberen om leuke nail arts te maken.
2. Mijn stash netjes houden. Laatst heb ik mijn stash opnieuw ingedeeld (het was echt een bende) en momenteel ziet het er nog netjes uit, maar dat wil ik ook zo houden. 
3. Vaker maskertjes nemen. Ik houd van maskertjes, maar ik gebruik ze eigenlijk veel te weinig..
4. Mijn haar minder vaak wassen. Dit gaat moeilijk worden, maar ik moet mijn haar echt minder vaak wassen. Nu was ik het bijna iedere dag, terwijl dat helemaal niet goed is voor je haar. Ik wil het langzaam gaan afbouwen, zodat mijn haar minder snel vet wordt. 
5. Foto’s maken van nieuwe producten, om ze te reviewen. Als ik nieuwe beautyproducten koop, wil ik ze altijd meteen gebruiken. Maar als ik ze wil reviewen voor mijn blog, vind ik het veel mooier om foto’s te maken als ze nog helemaal nieuw zijn. Daarom neem ik me voor om eerst foto’s te maken, voordat ik producten ga gebruiken. 
6. Mijn kwasten vaker schoonmaken. Als ik ergens lui in ben, is het in het schoonmaken van kwasten. Dit doe ik echt veel te weinig en dat ga ik in 2013 vaker doen. 
Dat was het eigenlijk wel. Wat zijn jouw goede beautyvoornemens? 

24 gedachten over “MIJN BEAUTYVOORNEMENS VOOR 2013

 1. Ayla schreef:

  Ik vind nail art ook super leuk, maar ik begrijp dat je er soms het geduld niet voor hebt. Er gaat ook gewoon heel veel tijd in zitten! Minder vaak je haar wassen is een goed voornemen, ik probeer dat nu ook. Het lukt niet zo goed, omdat ik een rechte pony heb en op de een of andere manier zit ik daar de hele dag aan (en wordt het dus snel vet). Maar soms was ik gewoon alleen de voorkant van mijn haar en de rest niet, haha. Ik probeer er toch wat van te maken 🙂

 2. Kirsten schreef:

  Mijn voornemens zijn eigenlijk precies het zelfde, al maak ik mijn kwasten best vaak schoon. Ik vind dat zoo vies haha als ze vaak gebruikt worden. (: Ik ruim nu mijn stash op dus hopelijk blijft die netjes!

 3. Stefanie schreef:

  Goede voornemens.
  De mijne zijn ook mijn kwasten vaker schoon maken, produchten gaan gebruiken die ik eigenlijk zonde vind om aan te komen, zoals mooie lippenstift, oogschaduw etc. Produchten op maken.

  Liefs Stefanie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.