Het leed dat verlanglijstjes heet

verlanglijst7

Ieder jaar is het hetzelfde hier, aan het einde van het jaar moet ik opeens allemaal verlanglijstjes gaan maken en ik weet nooit wat ik moet vragen. Eerst Sinterklaas, vervolgens kerst en daarna ben ik jarig. Ik peins me suf, ik zoek heel het internet af, maar ik kan gewoon niet bedenken wat ik wil hebben. Uiteindelijk probeerde ik met behulp van dit artikel toch een lijstje te maken.

verlanglijst2

Iets wat nog wel op mijn wishlist staat, is een draagdoek. Eentje waar ik Nomi nog goed mee kan dragen, ook als ze straks wat groter is. Deze zag ik op Hechteband.nl.

verlanglijst5

Verder hou ik heel erg van horloges en ik wilde er eigenlijk eentje vragen voor mijn verjaardag, maar toen kreeg ik dit horloge van Daniel Wellington. En daar kreeg ik ook nog een cadeautje bij voor jullie, want met de code ‘madebymalou’ krijg je 15% korting op je aankoop.

verlanglijst6

Het voordeel van jarig zijn aan het einde van het jaar, is dat je een agenda op je verlanglijstje kunt zetten.

verlanglijst3

Verder ga ik vooral voor praktische dingen. Een kast voor op zolder in ons nieuwe huis bijvoorbeeld. Deze is van Ikea.

verlanglijst1

En ook lekker praktisch; dit soort plastic bakken om dingen in op de ruimen. Ook deze is van Ikea.

verlanglijst4

Wat me ook heel handig lijkt, is een daglichtlamp. Met dit weer is foto’s maken best lastig en dan lijkt me zo’n lamp ideaal!

Dit artikel bevat affiliatie linkjes en een gekregen artikel.

 

3 gedachten over “Het leed dat verlanglijstjes heet

  1. Aline Vanraes schreef:

    Ik hou gewoon het hele jaar door een lijstje bij op lijstje.nl
    Zo heb ik altijd een lijst klaar als de feestdagen eraan komen én ipv het zelf meteen te kopen als ik iets wil zet ik het gewoon op mijn lijstje =)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.