Dagboekje #137; Primark en Ballorig

1

De week is weer voorbij en eigenlijk was het een week waarin we weinig deden. Dinsdag gingen we even naar de Primark, zaterdag gingen we met z’n drietjes naar Ballorig en zondag gingen we naar familie. Het was dus eigenlijk best een standaard weekje.

2

Bart en Nomi maakten samen een kerstboom van Duplo en rechts zie je wat ik bij de Primark kocht. Ook wat dingetjes voor Bart trouwens, maar veel te weinig voor een shoplog.

3

Mijn vader stuurde deze foto van Nomi en ik vond het perfect weer voor een beker warme chocolademelk. En dit waren de enige foto’s die ik door de weeks maakte, zo boeiend was mijn week 😉

4

Zaterdag wilden we iets leuks doen met zijn drietjes en we gingen naar Ballorig. Nomi had er zin in! Tussendoor aten we even een cracker en daarna wilde ze meteen weer spelen.

5

Ook de trampoline was een groot succes (ook volgens Bart trouwens haha). Zondagochtend gingen we een stukje fietsen.

6

En daarna gingen we even naar Barts oma. Toen Nomi moe was gingen we naar huis en aan het einde van de middag gingen we naar mijn ouders.

Hoe was jouw week?

9 gedachten over “Dagboekje #137; Primark en Ballorig

  1. marjon schreef:

    Ook wel eens lekker zo’n rustige week. Hier was het een week van de ziektekiemen in huis… krentenbaard en keelontsteking dus op naar een goede week nu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.