Het perfecte kapsel voor de komende feestdagen? 5x tips!

kapsel feestdagen

De feestdagen komen al dichterbij en dat betekent dat het binnenkort tijd wordt om na te denken over wat je aantrekt, welke sieraden je om doet, welk parfum je opdoet en wat je met je haar doet. Zelf ben ik niet vaak lang met mijn haar bezig, maar tijdens de feestdagen maak ik een uitzondering. Hoe je het perfecte kapsel kunt realiseren voor de feestdagen? Ik geef je wat handige tips die je kunt gebruiken!

Gebruik je stijltang

Wil je het perfecte kapsel creëren voor de feestdagen? Dan kan een goede stijltang goed van pas komen. Ik heb mezelf een stijltang voor mijn verjaardag gegeven en ik ben er nog steeds erg blij mee. Misschien heb je van jezelf niet heel stijl haar en vind je het wel enorm mooi als dit wel het geval is. Dan kan het leuk zijn om je haar heel stijl te maken tijdens de feestdagen. Dit hoeft helemaal niet veel tijd te kosten, maar kan daarentegen wel een prachtig kapsel opleveren. Je kunt het los dragen, al kan het bijvoorbeeld ook mooi zijn om een paardenstaart in te doen met het gestijlde haar.

Wil je graag een feestelijk kapsel creëren met je stijltang? Dat is goed mogelijk, want met een stijltang kun je naast stijl haar, ook krullen maken. Dan heb ik het over meer volume en slag in je haar, niet per se over een hele volle bos met krullen. Wat meer volume in je haar kan dan ook zeker leuk zijn tijdens de feestdagen, zeker als je altijd al vrij stijl haar hebt. Als je eens wat anders wilt proberen, kan dit dus zeker een goede mogelijkheid zijn.

Krultang gebruiken

Het perfecte kapsel maken voor de feestdagen kun je ook doen met behulp van een krultang. Met een krultang kun je namelijk veel kanten op. Zo kun je een volle haarbos met krullen maken, maar is het ook mogelijk om gewoon wat meer volume te creëren. Krultangen zijn beschikbaar in verschillende diameters. Hoe groter de diameter van de krultang, hoe groter jouw krullen zullen worden. Denk dus van tevoren goed na wat voor soort krullen je graag zou willen hebben tijdens de feestdagen. Om te kijken wat je mooi vindt, zou het een goede optie kunnen zijn om inspiratie op te doen op internet. Ook zijn er vaak tutorials te vinden die jou hierbij kunnen helpen.

Föhnen

Een föhn zal goed van pas komen bij het creëren van een feestelijk kapsel. Het is namelijk belangrijk om te onthouden dat als je bijvoorbeeld gebruik gaat maken van een stijltang of krultang, je dit niet moet doen als je haar nog nat is. Dit kan namelijk schadelijk zijn voor jouw haar. Zorg ervoor dat je handdoekdroog haar hebt voordat je hiermee aan de slag gaat. Dit kun je realiseren door je haar na het wassen te föhnen. Je kunt natuurlijk ook gewoon je haar föhnen zonder dat je daarna gebruik gaat maken van een stijltang of krultang. Als jouw haar na het föhnen altijd al goed zit, is dit tenslotte een prima kapsel voor de feestdagen!

Haarproducten gebruiken

Als je graag een mooi kapsel wilt hebben tijdens de feestdagen, kan het bevorderlijk zijn om gebruik te maken van haarproducten. Welke haarproducten jij goed zou kunnen gebruiken, is afhankelijk van het soort haar dat je hebt. Waar je aan zou kunnen denken bij haarproducten die jouw kapsel mooier naar voren laten komen? Shampoo, conditioner, mousse, haar serum, haarlak en andere haarverzorging. Als je op zoek bent naar goede haarverzorging producten, kijk dan eens bij John Frieda bij Douglas. Door goede haarproducten te gebruiken, kan jouw kapsel mooier tot zijn recht komen!

Haaraccessoires toevoegen

Wil je jouw kapsel tijdens de feestdagen net dat beetje extra geven? Dan kan het een aanrader zijn om haaraccessoires toe te voegen. Dit kan er namelijk voor zorgen dat jouw kapsel er net wat anders uitziet, waardoor je het misschien wat meer bij de feestelijke gelegenheid vindt passen. Waar je aan zou kunnen denken als we het hebben over haaraccessoires? Bijvoorbeeld aan haarspelden, scrunchies, haarbanden, parels of strikjes.

Als je jouw perfecte kapsel voor de feestdagen wilt vinden, kunnen deze tips je wellicht op weg helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.