Hoera, Nomi is 7 jaar!

7 jaar

Hoera! Vandaag is Nomi 7 jaar geworden! ‘Eindelijk’, volgens Nomi zelf. Want de laatste drie weken was de enige in de klas die nog 6 was, en mede daardoor kon ze niet wachten totdat ze 7 jaar zou worden. En nu is het eindelijk zo ver!

7 jaar geleden

Op 10 november 2014, om een paar minuten voor 11 ’s ochtends, was ze daar. Nomi is geboren door middel van een geplande keizersnede doordat ze in een volkomen stuitligging lag. Toen ik precies 39 weken zwanger was, werd ze geboren en vanaf het eerste moment waren we helemaal verliefd op haar.

Feestje!

Afgelopen zaterdag hebben we Nomi’s kinderfeestje gevierd en dat was hartstikke gezellig. We hebben cakejes versierd, een escape room gedaan, de kinderen gingen koekhappen en we hebben sokken ingekleurd. En Nomi is erg goed verwend met cadeautjes! We hebben er bewust voor gekozen om Nomi’s feestje in het weekend voor haar verjaardag al te vieren, want aankomend weekend komt Sinterklaas aan en in de weekenden daarna hebben mensen vaak al andere Sinterklaasfeestjes. Twee jaar geleden hadden we daar niet aan gedacht en toen was het een flink gepuzzel om een geschikte datum te vinden.

Nog meer feestjes

Vandaag moet Nomi natuurlijk gewoon naar school en daar mag ze trakteren. Daarna gaat ze, zoals iedere woensdag, naar haar oma. Daar maken ze er een gezellige middag van en als ze weer thuis is, eten we haar lievelingseten: Mac and Cheese. Aankomend weekend vieren we haar verjaardag samen met onze familie. Tussendoor gaat ze nog even turnen en daar wil ze natuurlijk ook trakteren.

Cadeautjes

Zelf vond ik het best lastig om te bedenken wat we Nomi voor haar verjaardag konden geven. Eerst wist Nomi het zelf ook niet zo goed, maar opeens had ze een idee: ze wilde een gitaar! Dat vond ik een heel goed idee, en ik heb er dezelfde dag al eentje besteld voor haar. Een lichtroze, die ze vast geweldig gaat vinden! Zelf kon ik lang geleden een beetje gitaar spelen, maar ik had geen gitaar meer. Via Marktplaats kocht ik een gitaar voor mezelf en een boekje om het te leren (of om mijn geheugen op te frissen) en binnenkort gaan Nomi en ik er samen mee bezig!

Een gedachte over “Hoera, Nomi is 7 jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.