How to: je kast opruimen

kleding

Gastartikel¬†–¬†Stel jij het al wekenlang uit en kun je minstens 100 andere dingen bedenken die je liever zou doen op een vrije zondagmiddag? Dan ben je niet de enige. Het opruimen van je kast is niet het leukste klusje wat je kunt bedenken en blijft daarnaast een tijdrovende bezigheid. Toch moet het eens in de zoveel tijd gebeuren en kun je het maar beter zo leuk mogelijk maken. Lees snel verder!

Kledingruil

De kans is groot dat jij en je vriendinnen veel kleding in jullie kasten hebben liggen waar nooit meer naar omgekeken wordt. Voor jou zijn die kleren al lang afgeschreven, maar voor je vriendinnen misschien wel helemaal niet. Maak gebruik van de gelegenheid en organiseer een kledingruil! Vraag je vriendinnen om met een grote vuilniszak kleding langs te komen, haal wat wijn en snacks in huis en maak er een heuse kledingparty van. Jullie ruilen elkaars kleren en komen met een hele zak nieuwe items weer thuis. Jouw kast is helemaal opgeruimd en tevens aangevuld: gratis en voor niets!

Je eigen stylist

Heb jij ook minstens tien kledingstukken in je kast liggen die je al tijden niet meer gedragen hebt? Je bent niet de enige! Gelukkig keren modetrends na een aantal jaren weer terug en komen deze oudjes vanzelf weer goed van pas. Daarnaast kun je oude kleren goed combineren met onlangs gekochte kleding, zodat ze weer op een hele andere manier in je outfit uitkomen. Kijk eens kritisch naar jezelf en gebruik je oude kleding voor een restyle! Kruip uit je comfort zone en combineer printjes met elkaar, casual en knallend of felle kleurtjes met chic. Je komt vanzelf bij een aantal toffe combinaties uit die je aandurft naar het werk of naar school. Maak de look af met een statement ketting, een bijpassende cover voor je telefoon of een finishing touch nagellakje.

Slaatje uit slaan

Wist je dat je schathemeltje rijk kunt worden met jouw afgedankte kleding? Nee, dat is overdreven, maar geld verdienen kun je wel! Download de Swopster app op je smartphone en zet al jouw afgedankte kleding te koop. Andere gebruikers kunnen een kijkje nemen in jouw virtuele kledingkast en brengen een bod uit als ze iets leuks zien. Daarnaast kun je in plaats van geld ook iets anders uit de kast van de ander uitzoeken. Als je thuis op zoek gaat naar oude items, kun je ook denken aan accessoires en sieraden. Heb je bijvoorbeeld nog een oud hoesje voor je Samsung Galaxy Grand Neo of iPhone 5s liggen? Verkoop ze voor een mooi bedrag en gebruik het geld om weer wat anders leuks te kopen.

Wat gaat er bij jou als eerste de deur uit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.