Ik ben jarig!

jarig01

Eigenlijk heb ik helemaal niet veel met mijn verjaardag, maar om het nou voorbij te laten gaan zonder er iets over te schrijven, vond ik ook weer niet leuk. Dus bij deze; vandaag is mijn 26ste verjaardag! Ik ging op zoek naar wat feitjes over mijn geboortedag en ik kwam de volgende dingen tegen.

 • 30 december 1989 viel op een zaterdag.
 • Nederland had toen nog net geen 15 miljoen inwoners.
 • Dave Stewart en Candy Dulfer stonden op nummer 1 in de top 40 met ‘Lily was here’.
 • Het was hartstikke bewolkt en het is niet warmer geweest dan 0,2 graden.
 • Wel bleef het droog.
 • Ook Ryan Sheckler werd op deze dag geboren (die ken je misschien nog van ‘Life of Ryan’).
 • Frans Bauer werd 16.
 • Tiger Woods werd 14.
 • Ellie Goulding werd 3.

En eigenlijk gebeurde er dus weinig boeiends op deze dag.

Wat gebeurde er op de dag dat jij geboren werd?

22 gedachten over “Ik ben jarig!

 1. Daniëlle schreef:

  Gefeliciteerd Malou! Ik ben 18 november jarig geweest, maar heb eigenlijk geen idee wat er die dag allemaal gebeurde. Wél dat de Sinterklaas intocht was en de pieten op het dak stonden, terwijl mijn moeder aan het bevallen was. Oeps..

 2. Edriënne schreef:

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Zo net voor oud en nieuw, eet je dan taart of oliebollen? Ik weet alleen dat het Disney-sterretje Jason Dolley jarig is op mijn verjaardag, 5 juli, en toen ik werd geboren werd er voor het eerst een dier gekloond, Dolly het schaap, ook weer goed om te weten, haha.

 3. Mieneke schreef:

  Gefeliciteerd! Heb je een fijne dag gehad?

  Ik ben geboren op 14 december 1981 en er lag toe veel sneeuw. Kennissen van mijn ouders hebben zelfs de kraamverzorgster opgehaald, omdat zij zelf niet door de sneeuw heen kon komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.