Ik heb een leuk nieuwtje voor jullie!

zwanger

Ik heb een heel leuk nieuwtje voor jullie… Ik ben zwanger! Voor sommigen misschien totaal onverwachts, want een tijdje geleden vertelde ik jullie nog dat er waarschijnlijk geen derde kindje zou komen. Maar we zijn van gedachten veranderd, en inmiddels ben ik 12 weken zwanger van ons derde kindje!

Toch een derde!

Vlak nadat ik jullie op mijn blog vertelde dat er waarschijnlijk geen derde zou komen. Hoe dat ging, ga ik jullie binnenkort vertellen.

Inmiddels ben ik 12 weken en 5 dagen zwanger en ik ben uitgerekend op 3 februari 2019. Gisteren heb ik de termijnecho gehad en voor zover ze het nu kan zien (want het kindje is natuurlijk nog maar heel klein) zag alles er goed uit.

Tijdens de eerste echo werd ik van 8 naar 7 weken gezet, en nu weer 8 dagen vooruit. Mijn eigen berekening bleek dus toch wel te kloppen. Erg fijn, want nu ben ik opeens een dikke week verder!

Op de vermoeidheid na voel ik me prima. Ik mag echt niet klagen. Ik ben nauwelijks misselijk geweest en verder vielen de kwaaltjes ook wel mee. Goed, ik kon wel merken dat ik in het eerste trimester zat, maar dat is natuurlijk logisch.

Binnenkort zal ik jullie meer vertellen over mijn zwangerschap!

10 gedachten over “Ik heb een leuk nieuwtje voor jullie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.