Jurkjes en overalls

Nomi is aan de ene kant écht een meisje-meisje, maar aan de andere kant is ze ook best stoer. Ze wil op voetbal, ze vindt het heerlijk om lekker buiten te spelen en ze helpt Bart graag in de schuur. En dat alles doet ze vaak in haar jurkjes. Dat blijkt niet altijd een succes te zijn, want laatst kwam ze weer binnen met een gat in haar legging. Toen kwam Bart met de opmerking; ‘Ze moet ook een overall hebben!’.

‘Haha ja’, dacht ik. Wist ik veel dat er overalls te koop zijn voor kinderen. Maar het bestaat echt! Op de site van Engelbert Strauss zag ik hele schattige kinder overalls, en ze beginnen al bij maat 98/104! Nomi zit nu een beetje tussen maat 92 en 98 in, dus ze zullen binnenkort wel beginnen te passen.

Zo’n overal lijkt me erg handig, en zo houdt ze haar kleertjes waarschijnlijk ook wat langer heel. Het scheelt ook weer flink wat vanish om de grasvlekken uit haar kleren te krijgen haha. En daarnaast vind ik die kleine overalletjes ook gewoon hartstikke schattig!

Nomi vindt ze zelf ook erg leuk. Ik liet haar het plaatje hierboven zien en het eerste wat haar opviel waren natuurlijk de kinderen. Daarna vroeg ik wat ze van de kleertjes vond, en zei ‘mooie jumpsuit!’ Ze heeft sinds kort een jumpsuit, waar ze groot fan van is. En ik snap wel dat ze dit ook ziet als jumpsuit haha!

Zo’n overall lijkt me dus heel erg handig, en ik ga het zeker onthouden! Nomi moet nog een klein beetje groeien zodat ze in maat 98/104 past, maar dat zal vast niet zo heel lang meer duren. Oh, en voor Lenn zijn ze in de toekomst natuurlijk ook hartstikke leuk!

Wist jij dat er overalls voor kinderen te koop zijn?

2 gedachten over “Jurkjes en overalls

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.