Fijne Vaderdag!

Fijne Vaderdag allemaal! Qua weer zit het wel goed, en hopelijk hebben jullie allemaal een hele fijne dag. Eigenlijk vindt Bart Vaderdag een beetje onzin, maar ik wilde er toch iets op uit doen. Nomi maakte op de peuterspeelzaal een cadeautje voor hem, en daarnaast geven we hem ook nog iets anders.

Bart roept al maanden dat hij een telefoon nodig heeft, maar hij gebruikt zijn oude nog steeds. Die heeft flink wat gebreken, en er moet echt een keer een nieuwe komen. Daarom vond ik een Media Markt cadeaukaart een perfect cadeau voor hem!

Verder gaven we (of nou ja, dit is natuurlijk namens Nomi en Lenn) Bart een gepersonaliseerd schort met ‘Bart, de leukste vader’ erop. Leuk voor tijdens een barbecue, en met dit schort verpest hij zijn kleding niet!

Ik liet het schort aan Nomi zien en ze vond hem helemaal geweldig! Ze wilde hem om, en met een beetje vouwen lukte dat. Vervolgens wilde ze hem niet meer afdoen, ze wilde er zelfs boodschappen mee gaan doen. Uiteindelijk spraken we af dat we hem samen zouden inpakken, zodat we hem op Vaderdag aan Bart konden geven. Gelukkig vond ze dat goed haha!

Wat gaan jullie vandaag doen? En wat voor cadeau(s) hebben jullie gegeven?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking met Primera

2 gedachten over “Fijne Vaderdag!

  1. Joyce schreef:

    Haha wat leuk allemaal!
    Wij geven een barbecueset en een Feyenoord parfummetje 😉 En natuurlijk nog de zelf geknutselde vaderdagcadeautjes van de kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.