Kale muren opfleuren met leuke foto’s

Laatst vertelde ik jullie al dat we over een tijdje weer willen gaan verbouwen. In mijn hoofd ben ik de woonkamer al anders aan het inrichten en daar horen natuurlijk ook accessoires bij. De woonkamer zal vrij groot worden en dan hebben we dus best veel plek om iets leuks aan de muur te hangen. Want kale muren staan natuurlijk niet zo gezellig!

Wat hang je aan de muur?

Ik vind het altijd lastig; wat is er nou leuk om aan de muur te hangen? Toen we net waren verhuisd heb ik urenlang het internet afgespeurd naar iets leuks. Uiteindelijk heb ik toen gekozen voor vrij neutrale posters, die nog steeds boven de televisie hangen. Verder hebben we een letterbak in de vorm van een hartje en een wereldkaart op canvas aan de muur hangen.

Zelf ontwerpen

Iets persoonlijks aan de muur is natuurlijk altijd leuk. Inmiddels heb ik een aantal foto’s laten afdrukken. De eerste foto op canvas die ik bestelde, was onze trouwfoto. Die hangt nu op de overloop. Verder heb ik een aantal foto’s van de kinderen laten afdrukken en die hangen of staan overal en nergens in huis. Maar ik moet toegeven dat ik al een tijdje niks meer heb laten afdrukken, dus ik vond het wel weer tijd worden om een nieuwe foto van Nomi, Lenn en Elena op canvas te bestellen.

Ik ging naar Bestecanvas.nl en daar besloot ik eens niet voor een standaard foto op canvas te kiezen. Ik besloot iets originelers te kiezen en ik ging voor een retro canvas. Dat is canvas die opgehangen is tussen houten balken. Door middel van magneten maak je het vast, waardoor je er eventueel ook een keer iets anders tussen kunt hangen.

foto kinderen

En dit is het resultaat! Het lukte me eindelijk weer een keertje om Nomi, Lenn en Elena allemaal leuk op de foto te krijgen, en dat gebeurt niet zo vaak. Dus dat was meteen de perfecte foto om om te laten drukken en op een leuk plekje op te hangen!

Ook leuk

En nu ik jullie toch al kennis heb laten maken met deze website, zal ik er eventjes wat meer over vertellen. Want naast foto’s op canvas kun je er van alles bestellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een foto op acrylglas, een kussen, een deken, een puzzel, een mondmasker of een kalender? Er is van alles te bestellen, wat ook erg leuk is om cadeau te geven tijdens de feestdagen. En wil je iets bestellen? Gebruik dan de code MADEBYMALOU10 voor 10% korting!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.