KERST BIJ MIJ THUIS

Toen ik ging verhuizen, kreeg ik van jullie erg leuke reacties en een aantal van jullie vroegen of ik foto’s wilde laten zien van ons huis als het af was. Laatst bedacht ik me dat ik dat nooit heb gedaan en dat dat toch wel tijd werd. Omdat het bijna Kerst is, besloot ik om geen foto’s te maken van mijn hele huis, maar deze keer alleen van de kerst dingetjes in huis. Binnenkort zal ik jullie de rest van ons huis laten zien.

Dit jaar hebben we ervoor gekozen om geen grote kerstboom te nemen, maar een kleintje. Ik vreesde namelijk dat Guusje een grote kerstboom als speelgoed zou gaan zien. Dit kerstboompje vind ze ook heel interessant, maar hij staat nog steeds.
Dit tafeltje kochten we laatst, omdat we onze kamer toch nog een beetje kaal vonden. Nu is het een ideale plek om kerst dingetjes neer te zetten.
Ook deze kerstboom is kat-vriendelijk, Guusje heeft er nog helemaal niet aangezeten. Ook de bonsaiboom is in de kerstsfeer haha.
Hebben jullie veel kerstdecoratie?

24 gedachten over “KERST BIJ MIJ THUIS

  1. Wendy schreef:

    Hahaha super leuk zo dat bonsaiboompje. En onze katten kijken helemaal niet naar de kerstboom om. Wel hebben ze samen tikkertje gedaan en toen per ongeluk een kerstbal uit de boom getikt. Ach ja, ongelukje kan gebeuren. ๐Ÿ˜‰

  2. Eline schreef:

    Leuk gedaan ! Wij hebben een valse kerstboom en elk jaar kruipt Muis er in haha. Grappig om te zien (en veilig, want er hangen geen breekbare zaken in), zitten er plots twee ogen je te bespieden van uit de kerstboom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.