MIJN FAVORIETE KLEINERE BLOGS

Jullie weten wel dat ik van bloggen hou, maar ik vind het ook heel erg leuk om andere blogs te lezen. Ik kijk regelmatig op de grotere blogs, die jullie waarschijnlijk allemaal wel kennen, maar ik lees ook heel vaak kleinere blogs. Daarom leek het me leuk om een artikel te maken over mijn favoriete kleinere blogs, en daarmee bedoel ik blogs met minder dan 1000 volgers. 

Mijn eerste favoriet is de blog van Kirsten, Itruelyme.nl. Deze blog bestaat sinds 2012 en gaat over beauty, lifestyle en fashion. Kirsten zet ook regelmatig persoonlijke artikelen op haar blog en ze heeft een hele fijne schrijfstijl. 
Een andere blog waar ik heel vaak op kijk, is Loislorinde.nl. Ik vind Lois heel creatief en dat zie je in haar artikelen echt terug. Ik lees bijvoorbeeld met veel plezier haar DIY artikeltjes. 
Esmay, van Alaesmay.nl heeft nog net geen 1000 volgers, dus ze past nog in deze categorie. Haar blog is echt anders dan andere blogs, en heel persoonlijk. Esmay blogt al best lang, en voordat ze deze blog begon, had ze een andere blog, die ik ook met veel plezier las. 
Een andere blog waar ik regelmatig op kijk, is Bydagmarvalerie.nl. Dagmar schrijft ontzettend leuk en ze plaatst veel verschillende soorten artikelen. Naast haar eigen blog, is ze ook gastblogger voor meerdere andere blogs. 
Younailedit.net is een blog van Lisanne, waarop ze vooral schrijft over beauty. Net als ik gaat ze trouwen en ik vind het ontzettend leuk om artikelen te lezen over hoe zij zich voorbereid op haar bruiloft. 
De laatste blog in dit artikel is Thebeautyblondie.nl, een blog van Natiza. Ze is nog maar 15, maar toch blogt ze al twee jaar. Haar blog gaat onder andere over beauty, fashion en lifestyle. Daarnaast schrijft ze regelmatig artikelen over fotografie, iets wat ik heel leuk vind om te lezen en te zien. 

27 gedachten over “MIJN FAVORIETE KLEINERE BLOGS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.