MIJN FAVORIETE LIPPENBALSEMS

Het is winter en als het koud is, kan ik echt niet zonder lippenbalsems. Ik heb er echt een hekel aan als mijn lippen droog zijn en ik kan al helemaal niet tegen losse velletjes. Die wil ik er altijd afhalen, waardoor mijn lippen gaan bloeden en pijn gaan doen, wat niet zo fijn is natuurlijk. Daarom zorg ik ervoor dat ik altijd een lippenbalsum in mijn tas heb en de lippenbalsems hierboven zijn momenteel mijn favorieten. 

Deze lippenbalsem kocht ik laatst bij DM, een Duitse drogist. Hij is van Maybelline, uit de Baby Lips collectie en deze is echt heel fijn. Hij maakt je lippen lekker zacht, zonder te plakken. Je voelt eigenlijk nauwelijks dat je een lippenbalsem draagt. 
Deze lippenbalsem van The Body Shop geeft je lippen een leuk rood kleurtje. Er komt niet heel veel pigment vanaf, maar het staat wel leuk. Deze ruikt echt ontzettend lekker! 
Deze vind ik zo leuk! Het is een lippenbalsem van Eos in de vorm van een rondje. In het begin was het een beetje raar met aanbrengen, maar nu ik eraan gewend ben, is het juist heel erg fijn. Deze heeft een zacht zoetig geurtje, echt heel lekker!
Dit is een van de meest standaard lippenbalsems uit mijn stash, maar hij is echt heel fijn. Ik vind deze veel fijner dan lippenbalsems van andere huismerken, doordat deze absoluut niet plakt. 
De laatste lippenbalsem is van ELF, en het is een mineral moisturizing lip tint met een kleurtje. De kleur is redelijk neutraal en niet erg opvallend, maar qua lippenstift houd ik daar juist van. 
Welke lippenbalsem is jullie favoriet?

30 gedachten over “MIJN FAVORIETE LIPPENBALSEMS

  1. Isabel schreef:

    Ik heb een er van Burts & bees en die werkt zo goed ! Ik wil zo graag de babylips van Mabyline maar ik mag ze niet kopen van mezelf omdat ik al veel te veel lippenbalsems heb. Is ook wel zo hoor, hihi Liefs, Isabel | isabelreijnen.blogspot.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.