Onze kerstkaarten!

Over precies een maand is het eerste kerstdag! Wat vliegt de tijd hè? Ik heb er nu al zin in en ik heb al een paar kerstspulletjes in huis gezet. Ik wilde eigenlijk wachten totdat Sinterklaas weg is, maar ach, het staat zo gezellig! Daarom is ons huis nu alvast een beetje in de kerstsfeer. En ook onze kerstkaarten zijn al binnen, dus ik ben er al zo ongeveer klaar voor!

De kerstkaarten

kerstkaarten

Ik moet toegeven dat ik helemaal niet vaak post verstuur. We hebben ook een aantal jaren achter elkaar geen kerstkaarten verstuurd, maar vorig jaar zijn we er weer mee begonnen. Toen gingen we, net als nu, voor persoonlijke kerstkaarten met foto’s. Ik ben toen ontzettend lang bezig geweest met het maken van foto’s, omdat Nomi en Lenn natuurlijk niet stil wilden blijven zitten. Dit jaar maakte ik het mezelf wat makkelijker: ik ging voor een foto die ik een tijdje geleden al maakte. Ik vond het namelijk zo’n lieve foto!

Echte post is leuk

kerstkaart foto

Vorig jaar kreeg ik erg veel leuke reacties op onze kerstkaarten. Zelf vind ik persoonlijke kerstkaarten ook altijd erg leuk om te krijgen. Ik bestelde ze dit jaar op Greetz, waar je een hele ruime keuze hebt qua kerstkaarten! Ik heb even getwijfeld voor welke kaart ik wilde gaan, maar dit is mijn favoriet. Je kunt zelf een foto toevoegen, bewerken, en tekst toevoegen op de achterkant. Zo maak je hem helemaal naar je eigen smaak!

Inmiddels liggen ze in huis en ik ben er heel blij mee. De kwaliteit is echt goed en ik krijg er al helemaal een kerstgevoel van. Nomi en Lenn vinden de kaarten ook heel erg leuk, vooral de foto doet het bij hen natuurlijk erg goed!

Verstuur jij dit jaar kerstkaarten? En heb je ze al in huis?

18 gedachten over “Onze kerstkaarten!

  1. Eke schreef:

    Voordat onze zoon er was, vond ik kerstkaarten met kinderen altijd een beetje suf. Maarja, dan ga je toch overstag he, haha. Tijdens zijn tweede kerst hebben we zelfs een kerstfotoshoot gehad die ook vereeuwigd is op kerstkaarten, haha.

  2. Rory schreef:

    Ai, heeeeeel veel jaren wel gedaan. Maar de laatste paar jaren eigenlijk niet meer. Een beetje luiheid, een beetje bezuinigen (want wat een bedrag geef je ineens uit, met name de postzegels), maar ik vind het wel heel leuk. Ieder jaar maak ik voor Mila’s verjaardag een uitnodigingskaart (gepersonaliseerd met foto) dus dat kan ik eigenlijk best voor Kerst ook doen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.