Onze kerstkaarten

kerstkaarten

Over een paar weken is het alweer kerst en ondanks dat ik al een paar jaar geen kerstkaarten meer heb verstuurd, leek het me erg leuk om dat dit jaar wel te doen. Ik wilde een persoonlijke kerstkaart maken, en daarom heb ik begin november de kerstmutsen al van zolder gehaald om foto’s te maken.

kaartje2go5

Het maken van de foto’s was toch lastiger dan gedacht met een baby en een peuter. Het leverde heel wat grappige foto’s op, maar de meeste waren niet echt geschikt voor de kerstkaart. Uiteindelijk maakte ik toch 2 foto’s die ik kon gebruiken.

kaartje2go

Ik ontwierp onze kerstkaart op Kaartje2go.nl, daar kun je veel verschillende kerstkaarten maken. Ze hebben een heel ruim aanbod en daardoor was het best lastig om te kiezen. Uiteindelijk ging ik voor deze kaart, ik vind het ontwerp erg leuk en ik wilde graag 3 foto’s op de kaart zetten, dus deze kaart was helemaal perfect. Je kunt trouwens van alles zelf aanpassen op de kaart.

kaartje2go.nl

Je kunt de binnenkant ook bewerken, maar ik heb hem gelaten zoals hij is. Ik had natuurlijk onze namen op de kaart kunnen zetten, maar ik vind het leuker om dat met de hand te schrijven.

kerstkaart

De kaarten kwam de volgende dag al binnen en ik ben er heel blij mee. Het is echt een leuke en persoonlijke kaart geworden! Eén kaartje is al ingepikt door Nomi, zij vindt ze ook heel leuk.

kaartje2go3

Ga jij dit jaar kerstkaarten versturen? En zo ja, weet je al voor wat voor kaart je gaat?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

5 gedachten over “Onze kerstkaarten

  1. Janske schreef:

    Wij gaan toevallig vandaag foto’s maken voor de kerstkaarten. We maken ze ook ieder haar zelf met leuke foto’s…dat maakt het net iets persoonlijker en zo leuk voor later!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.