KRUIDVAT TEA TREE BEHANDELINGSOLIE

Een aantal maanden geleden heb ik dit artikel gepost, waarin ik jullie vertelde wat tea tree olie is en hoe het werkt. Een paar weken later schreef ik een review over de tea tree dag- en nachtcrème van Kruidvat. Naast de dag- en nachtcrème heeft Kruidvat nog meer producten in hun tea tree lijn, zoals deze behandelingsolie. 

Met behulp van een pipetje breng je de olie direct op een puistje aan en Kruidvat beweert dat het puistje dan sneller verdwijnt. Ik gebruik het product inmiddels een aantal maanden en ik ben er echt heel blij mee. Het is geen wondermiddel, maar ik merk absoluut dat puistjes sneller verwijden. Wel is de olie heel erg vettig, waardoor ik het niet gebruik als ik m’n huis uit ga. Vaak gebruik ik het ’s avonds na het douchen. 
Als je last hebt van puistjes, is dit echt een aanrader! 

22 gedachten over “KRUIDVAT TEA TREE BEHANDELINGSOLIE

  1. Xaviera schreef:

    Fijn dat dit product helpt om puistjes sneller te genezen 🙂 Momenteel heb ik het gelukkig niet nodig, maar als er weer eens een puistjes-aanval komt dan ga ik dit zeker proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.