Leuke cadeautjes voor je kleintje

cadeautjes

Het is bijna kerst, en je hebt nog maar eventjes om kerstcadeaus te shoppen. Ik vind het altijd best lastig om te bedenken wat ik wil kopen. Vooral voor Lenn weet ik het echt niet. Hij vindt dingen als rammelaars heel leuk, maar daar heeft hij er al heel veel van. Ik vind het dus een beetje onzin om nog meer babyspeelgoed te kopen.

babykleding

Kleding

Lenn kreeg voor Sinterklaas onder andere babykleding en dat vind ik een perfect cadeau voor baby’s. Hij groeit best snel, dus nieuwe kleertjes zijn nooit verkeerd. En door zijn reflux belanden zijn shirtjes vaak na een paar uurtjes alweer in de was, dus daarom heeft hij er best veel.

schoolspullen

Schoolspulletjes

Gaat je kind al naar school? Dan kun je bijvoorbeeld leuke schoolspulletjes geven. Zelf vond ik dat altijd heel leuk, en het is ook nog eens een nuttig cadeau. Heeft je kind al genoeg schoolspulletjes of zit hij of zij nog niet op school? Dan kun je bijvoorbeeld ook knutselspulletjes geven.

buiten-spelen

Speelgoed voor buiten

Met dit weer spelen kinderen waarschijnlijk wat minder buiten dan in de zomer, maar ik vind het helemaal niet gek om voor kerst iets leuks voor buiten te geven. Zelf willen we bijvoorbeeld graag een speelhuisje, maar ook speelgoed voor in de zandbak valt bij Nomi heel goed in de smaak. Nomi heeft in de zomer echt veel in de zandbak gespeeld en hopelijk vindt Lenn dat komende zomer ook leuk. Je kunt ook voor hele andere cadeaus voor buiten gaan. Wil je kind bijvoorbeeld graag een huisdier? Dan is een konijnenhok een heel leuk cadeau.

tas

Rugzak

Een ander nuttig cadeau is een rugzak. Nomi kreeg er eentje voor Sinterklaas en ze is er heel blij mee. Ze doet hem telkens op, en binnenkort gaat de rugzak mee naar de peuterspeelzaal!

Wat geef jij je kinderen voor kerst?

sp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.