Dagboekje #187; Intratuin, etentje, Duitsland en zwemmen

1

Vorige week begonnen we de week bij de Intratruin. Ik ging samen met mijn moeder, Nomi en Lenn. We wilden even kijken naar wat kerstspulletjes en die hadden ze daar genoeg! Natuurlijk was Nomi vooral heel erg onder de indruk van de diertjes en het kostte me moeite om haar daar weer weg te krijgen.

2

Dinsdag begon de dag niet zo leuk. Ik liet een houdertje voor theezakjes kapot vallen en Nomi pakte een stuk. Gevolg; ze had een snee in haar hand en dat bloedde nogal. Even later vond ik in de brievenbus een kerstkaart voor het Ouderenfonds en ik besloot ook een kaartje met een foto van Lenn te sturen. Dat vinden ouderen vast leuk, toch?

3

’s Middags was Bart vrij en we gingen even naar de Ikea. Afgelopen week kreeg ik een leuk pakketje van Brandfield met een aantal sieraden. De shoplog daarvan vind je hier.

4

Ik kreeg telefoon van de peuterspeelzaal waar Nomi vanaf januari naartoe gaat en ze wilden een intake plannen. Die hadden we gisteren en daarna mocht Nomi blijven om te wennen. Daar vertel ik binnenkort meer over. Vrijdagmiddag gingen we een stukje wandelen en ik wilde zonder kinderwagen gaan, maar Nomi wilde haar poppenwagen meenemen haha.

5

Toen we weer thuis waren was het al bijna donker en ik deed de kerstverlichting aan. Nomi was behoorlijk onder de indruk! ’s Avonds hadden we een kerstbuffet van Barts werk, wat heel gezellig was.

6

Zaterdagochtend brachten we Nomi en Lenn naar mijn schoonouders en Bart en ik brachten spullen weg voor Stichting Babyspullen, waar ik vrijwilliger voor ben.

7

Daarna gingen we even naar Duitsland en ik ging natuurlijk weer los bij de DM. Deze kattenshampoo kon ik echt niet laten staan. Omdat de feestdagen eraan komen sloegen we flink wat drank in, want dat is daar veel goedkoper.

8

Op de terugweg gingen we even naar de Hemarkt en daar kocht ik sokken en een shirtje voor Lenn, en een rokje voor Nomi. Aan het einde van de ochtend haalden we Nomi en Lenn weer op en ’s middags ging ik met Nomi even naar de kerstmarkt. Daar was een kermisattractie met autootjes en Nomi vond het heel interessant, maar ze durfde er niet in.

9

Daarna gingen we naar mijn ouders, waar we bleven eten. Zondagochtend ging ik met Nomi baby- en peuterzwemmen en ze vond het echt heel leuk!

10

’s Middags wilden we eigenlijk even naar Enschede, maar ver voor de pareergarage stonden we al in de file en bijna alle parkeergarages bleken vol te zijn. We gingen terug en we zijn even naar Hengelo geweest, waar het een stuk rustiger was.

Toen we thuis kwamen hebben we niet meer zoveel gedaan, we sloten lekker rustig ons weekend af. Hoe was jouw week?

5 gedachten over “Dagboekje #187; Intratuin, etentje, Duitsland en zwemmen

  1. Vlijtig Liesje schreef:

    Gezellige week heb je gehad zo te zien. Ik ben benieuwd hoe Nomi het op de peuterspeelzaal vond.

    Wat erg dat je al voor Enschede in de file stond zeg! En dan zeggen ze dat mensen tegenwoordig minder gaan winkelen ; )

  2. Channah schreef:

    Tara gaat vanaf maart naar de peuterspeelzaal en ik ben zo benieuwd naar hoe ze het gaat vinden. Ze is er wel echt aan toe heb ik het idee, dus ik hoop dat het goed zal gaan haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.