De leukste kindermeubels zoeken en vergelijken

kindermeubels

Vaak als ik op zoek ga naar kindermeubels, zie ik door de bomen het bos niet meer. Vooral toen we voor het eerst op zoek gingen naar meubels voor de babykamer van Nomi, vond ik het heel erg lastig. Maar ook toen haar meubels naar Lenns kamertje gingen en zij een nieuw bedje en commode kreeg. Ook toen ze naar een groot bed ging, vond ik het weer erg lastig. Telkens duurde het vrij lang totdat we eruit waren wat we wilden. Laatst ontdekte ik de meubelvergelijkingssite Furn.nl, en ik wou dat ik dat eerder had ontdekt!

Furn.nl

Furn.nl is een meubelzoekmachine waar je meubels erg handig kunt vergelijken. Je vindt er heel veel op het gebied van wonen en huis & tuin op kleur, merk, materiaal, levering en meer. Naast de vanzelfsprekende meubels als banken, stoelen en tafels vind je er ook specifieke producten als hanglampen, woonaccessoires en kindermeubels.

De groene meubelzoekmachine

Om iets terug te doen voor de aarde plant Furn.nl bomen, met het ‘1 meubel = 1 boom programma’. Dit doet Furn.nl omdat bomen CO2 vastleggen, en ze bieden een hele boel gunstige bijeffecten. Ze houden regenwater langer vast op het oppervlak, de verhogen de biodiversiteit en ze geven omwonenden een inkomen. Meer over dit programma lees je op deze pagina. Persoonlijk vind ik het een super goed initiatief!

De leukste kinderbedden

gave kinderbedden

Om even een voorbeeldje te geven van de hoeveelheid meubels die je vindt op Furn.nl: in de categorie kinderbedden staan ruim 500 artikelen. Onder andere de bedden op de foto hierboven, en hoe gaaf zijn ze? Toen wij samen met Nomi op zoek gingen naar een groot bed, zag zij een bed met een glijbaan. Die vond ze natuurlijk helemaal geweldig! Maar ze is wel het type kind dat midden in de nacht zou gaan glijden, dus we besloten toch maar voor een ‘gewoon’ bed te gaan.

Leuke lampen

energiezuinige lampen

Ik kwam er ook een aantal hele gave lampen tegen. Naast prijzen kun je ook vergelijken hoe energiezuinig de lampen zijn. Deze lampen vallen bijvoorbeeld allemaal in de categorie A++, lekker zuinig dus!

Accessoires voor de kinderkamer

roze poppenwagen

Ook voor accessoires en speelgoed ben je bij Furn.nl aan het goede (web)adres. Je vindt er hele schattige spulletjes. Kijk nou hoe leuk de mobiel van Done by Deer is. Het poppenwagentje zou Nomi helemaal geweldig vinden, maar ze heeft er al één. En met de Nijntje posters zou Lenn vast heel blij zijn, want hij is gek op Nijntje!

Kende jij Furn.nl al?

8 gedachten over “De leukste kindermeubels zoeken en vergelijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.