L’OREAL ELVIVE COLOR-VIVE HAARMASKER

Haarmaskers, ik kan echt niet zonder. Zeker ’s winters, dan heeft mijn haar echt goede verzorging nodig. Ik was opzoek naar een goed haarmasker en ik besloot het L’Oreal Elvive Color-Vive masker te proberen. Volgens L’Oreal is dit masker verrijkt met een beschermend serum met voedend conentraat en UVA/UVB filters en het geeft het haar diepgaande verzorging. Klinkt goed, dus ik was erg benieuwd naar het resultaat.

De textuur voelt heel fijn, het is redelijk dit, waardoor het makkelijk aan te brengen is. Een masker dat te dun is, glijd snel weer uit je haar, maar dat doet dit masker absoluut niet. Ook over de geur ben ik erg tevreden, dit masker ruikt echt heel lekker zoet.
Je hoeft het masker maar drie minuten in je haar te laten zitten, dat is echt een pluspunt. Na drie minuten spoel je het masker uit en meteen voelt mijn haar veel zachter. Ook is het makkelijker doorkambaar, maar het verschil is niet heel erg groot. Als mijn haar droog is, voelt het nog steeds lekker zacht aan en mijn haar blijft lekker ruiken. 
Ik vind dit een fijn masker, maar ik heb wel eens fijnere maskers gebruikt. 

20 gedachten over “L’OREAL ELVIVE COLOR-VIVE HAARMASKER

 1. AreyouShir? schreef:

  Deze is idd best fijn, heb hem vroeger zelf ook gebruikt. Tegenwoordig gebruik ik vaak Hennaplus vanwege de ingrediënten, vind ik echt een aanrader! Verder hoor ik ook goede dingen over het masker van MoroccanOil.

  • Anoniem schreef:

   Moroccan Oil haarproducten zijn hun geld niet waard ze zijn op basis van zwaare siliconen en dat effect kan je even goed krijgen met de haarproducten van Pantene dat zijn ook zeer zwaare silicoon bommen. Hennaplus is een goed merk maar ze hebben ook enkele producten met siliconen in. Als je siliconen liever vermijd let dan op deze woorden in de ingredientenlijst: dimethicone, amodimethicone en dimethiconol zijn heele zwaare siliconen. Ligte siliconen hebben -xane in de naam.
   Maar dit haarmasker van L'oréal heeft weinig siliconen en ze staan volgens mij niet vooraan in de ingredientenlijst. Dus je haar zal hier zeker niet slap/ futloos van worden.

 2. Ester schreef:

  Ik twijfel of ik deze ook wel eens gehad heb, maar volgens mij niet. Wel een ander masker van Elvive, met een gele pot geloof ik. Ik heb dit merk al vaker gebruikt met shampoos en conditioners en vind het altijd best fijn. Momenteel heb ik een masker van John Frieda en één van de Oil&Care lijn van Andrélon. Ik heb eigenlijk nog geen enkel masker gevonden wat voor mij het wondermiddel is. Ze zijn allemaal wel fijn, maar er is er nog geen geweest die er met kop en schouders bovenuit steekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.