VICHY SETJE VOOR DE GEVOELIGE HUID

Sinds mijn zwangerschap is mijn huid wat droger en gevoeliger, waardoor mijn gezicht niet altijd meer goed reageert op de producten die ik normaal gebruik. Toen ik dit setje voor de gevoelige huid zag, was ik meteen erg benieuwd. Het bevat een schuimend reinigingswater en thermaal bronwater van Vichy.

Het zijn kleine verpakkingen, in beide producten zit 50ml. Een mooie hoeveelheid om bijvoorbeeld mee te nemen, of om de producten een keer te proberen.
Op de achterkant staat duidelijk uitgelegd hoe je de producten gebruikt. Eerst maak je je huid schoon met het schuimende reinigingswater, daarna breng je het thermaal bronwater van Vichy aan.
De mousse zit in een handige verpakking, je hoeft alleen maar een keer te pompen, en de mousse begint te schuimen. Doordat het schuimt, heb je maar weinig mousse nodig om je gezicht goed schoon te maken. Ik vind het heel handig in gebruik, het maakt mijn huid goed schoon en mijn huid voelt heel lekker. Mijn gezicht wordt er absoluut niet trekkerig van, en de mousse ruikt ook nog eens heel lekker.
Een product als deze kende ik nog niet, en de verpakking deed me in eerste instantie een beetje denken aan een deoflesje. Het bronwater gebruik je nadat je je huid hebt gereinigd met de mousse. Volgens Vichy bevat dit product 15 zeldzame mineralen, waardoor het zelfs de gevoelige huid kalmeert en het stimuleert de celvernieuwing. 
Nadat je dit hebt aangebracht, ga je met een wattenschijfje over je gezicht, om het overtollige water van je huid af te halen. Ik moet zeggen dat het erg fijn voelt en lekker ruikt, maar of het nou echt verschil maakt, weet ik niet. Ik denk eigenlijk dat ik aan alleen de mousse ook wel genoeg zou hebben.
Ik zou vooral de mousse echt aanraden, het is een hele fijne manier om je gezicht schoon te maken. 
Deze producten zijn onder andere verkrijgbaar via Newpharma.nl. De mousse kost € 12,08 en het thermaal bronwater kost € 6,61. Hiervoor krijg je verpakkingen van 150 ml. 

9 gedachten over “VICHY SETJE VOOR DE GEVOELIGE HUID

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.