WIN EEN SLEEK PALETTE NAAR KEUZE

Laatst zag ik dat ik ruim 800 volgers op Bloglovin’ heb, en dat vraagt om een winactie! Een tijdje geleden konden jullie ook een Sleek palette winnen en dat was een groot succes, dus vandaar dat ik ervoor koos om er weer een weg te geven.


Wat moet je doen om kans te maken?

– Volg MadebyMalou.nl via Bloglovin’ en like dit artikel
– Laat een comment achter waarin je vertelt dat je meedoet, en wat je hebt gedaan om kans te maken.
Voor extra kans kun je het volgende doen:
– Volg mij via Instagram
– Like MadebyMalou.nl via Facebook
– Volg mij via Twitter en plaats de volgende tweet: ‘Maak kans op een Sleek palette naar keuze op www.madebymalou.nl!’
Je kunt meedoen tot en met zondag 28 december, daarna neem ik contact op met de winnares. 

40 gedachten over “WIN EEN SLEEK PALETTE NAAR KEUZE

 1. Priscilla Dijkman schreef:

  Gefeliciteerd, dat zijn inderdaad al een hele hoop volgers!
  Ik doe heel graag mee πŸ™‚
  Ik volg je via bloglovin & heb het bericht geliked. Als extra volg ik je via instagram, facebook en op twitter!
  Liefs, Priscilla

 2. Annemae Schoonenberg schreef:

  Gefeliciteerd met je 800 volgers! Ik zou super graag het speel palette willen winnen omdat ik dol ben op oogschaduw en eens een keer iets nieuws wil proberen met make-up!

  Ik volg je op instagram, bloglovin (heb het bericht ook geliked)!

  Liefs annemae

 3. Pilsiee schreef:

  Heey, Gefeliciteerd zeg! Wat een hoop volgers zo, terrecht want je blog is erg leuk…. Wat een geweldige actie heb je weer georganiseerd voor de lezers van je blog! Echt top dat je dit mag weggeven. Ik doe natuurlijk ook graag mee voor een kansje, echt superleuk en vooral zo met de feestdagen voor de deur! Natuurlijk like ik je op Bloglovin EN op facebook! Een hele fijne avond gewenst, Groetjes ilsiee

 4. nicolish schreef:

  Oh jee wat een geweldige winactie! Ik doe zeker mee hoor. Ik heb je artikel geliked op bloglovin' en ik volgde je al op instagram, bloglovin' en facebook dus dat kon ik helaas niet nog een keer doen. Sleek paletten zijn zo ontzettend fijn. De vintage romance en de oh so special staan nog hoog op mijn wishlist. Mijn email is nicolish4@gmail.com.

 5. Lin schreef:

  Gefeliciteerd met zoveel volgers! En wat leuk dat je dit heuglijke feit met ons wilt delen door een Sleek palette weg te geven! Ik doe dan ook graag mee en volg je op Facebook en Bloglovin' en heb het bericht geliket.
  Groetjes Lin

 6. sandra schreef:

  Super tof dat je 800 volgers hebt. En leuk dat je ons daar blij mee maakt. Ik gebruik normaal nooit make-up van een merk, ik heb daar geen geld voor. Maar zo'n pallet lijkt me echt super fijn. Zeker zo rond de kerstdagen kan je daar een leuke feestelijke look van maken.
  Ik volg je op bloglovin (sandra9454) en op twitter (@xsajo) waar ik je heb geretweet https://twitter.com/Xsajo/status/543523949720907777
  Ik hoop echt heel erg dat ik win. Duimen maar. En alvast fijne kerstdagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.