ESSENCE XXXL LONGLASTING LIPGLOSS VELVET ROSE

Lipgloss is iets wat ik eigenlijk niet zo vaak draag en ik heb er ook niet zoveel van. Maar toen ik deze XXXL Longlasting Lipgloss van Essence zag liggen, was ik toch wel erg nieuwsgierig. Het is een matte lipgloss in een licht roze kleurtje, genaamd Velvet Rose. 

Het is een beetje een plat kwastje, waar best veel lipgloss aan blijft zitten. De applicator is redelijk plat en heeft geen schuin afgesneden randje, wat je bij lipgloss vaak wel ziet. 
Op mijn hand van ik het echt een heel lief kleurtje. De pigmentatie is erg goed, na een keer aanbrengen zie je de kleur heel goed. Hij is ook redelijk mat, dus qua kleur ben ik erg tevreden.
Tijdens het aanbrengen op mijn lippen, merkte ik dat het kwastje niet zo heel fijn werkt. Doordat het geen schuin kantje heeft, is het best moeilijk om de lipgloss netjes aan te brengen. Overigens voelt de lipgloss wel heel fijn aan, helemaal niet plakkerig ofzo. 
De lipgloss heet ‘XXXL Longlasting’, maar daar ben ik het niet zo mee eens. De lipgloss gaat best snel van je lippen af en je moet het regelmatig bijwerken. Jammer, want ik vind het wel een ontzettend leuk kleurtje. Ook is hij niet helemaal mat, maar dat vind ik niet zo heel erg eigenlijk. De lipgloss heeft een paar nadelen, maar ik blijf hem zeker gebruiken. 
Je kunt deze lipgloss voor € 2,39 onder andere kopen bij Kruidvat. 

24 gedachten over “ESSENCE XXXL LONGLASTING LIPGLOSS VELVET ROSE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.