Maak je kleding persoonlijk met Digitransfer

Ik ben gek op kinderkleding, en ik vind het heel erg leuk om het persoonlijk te maken. Op de site Digitransfer.info kan dat. Niet alleen kinderkleding trouwens, je kunt ook kleding in volwassen maten personaliseren. Je hebt keuze uit heel veel kledingstukken, zoals t-shirts, sweaters, en verschillende accessoires. Ik koos ervoor om voor Nomi en Lenn iets te laten bedrukken, en ik bestelde voor ze allebei een t-shirt en een petje. Daar vertel ik jullie vandaag wat meer over.

Voor Nomi ging ik voor een t-shirt met de tekst kletskous. Waarom ik daarvoor koos kun je waarschijnlijk wel raden, Nomi kletst de oren van mijn hoofd. Ik liet de tekst drukken op een roze t-shirt, omdat Nomi gek is op roze. Je kunt kiezen uit verschillende lettertypes en kleuren, waardoor het t-shirt helemaal naar je eigen smaak wordt gepersonaliseerd. Ik koos voor een lekker speels lettertype en ik ging voor wit, omdat ik dat mooi vind staan bij het roze van het t-shirt.

Voor Lenn koos ik ook voor een t-shirt met een tekst die goed bij hem past; knuffelkontje. Lenn is namelijk gek op knuffelen! Ik koos deze keer voor een ander lettertype, en deze vind ik ook erg leuk. Ik ging wederom voor wit, want dat vond ik het mooist staan op blauw.

Verder bestelde ik 2 petjes. Een donkerblauwe met de tekst L.A. en een paarse met de tekst N.J. Deze letters zijn hun voorletters (Lenn Abel en Nomi Jill) en dat maakt het weer lekker persoonlijk. De petjes zijn er in 1 maat, waardoor ze nu nog iets te groot zijn. Maar daar groeien ze natuurlijk vanzelf wel in.

Kende jij Digitransfer al? En heb je wel een gepersonaliseerde kleding of accessoires besteld?

Een gedachte over “Maak je kleding persoonlijk met Digitransfer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.