‘Mama, mogen we ons de hele dag verkleden als het Halloween is?’

halloween

Aanstaande zaterdag is het Halloween. Ik moet toegeven dat we daar eigenlijk niet zoveel mee deden, maar daar wil Nomi nu graag verandering in brengen. Zij heeft op school iets gehoord over Halloween en nu is ze vastbesloten om dat te vieren. Hoe? Door zich de hele dag te verkleden! Dat vindt ze sowieso erg leuk om te doen, en Halloween is natuurlijk de perfecte dag om van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat verkleed rond te lopen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar de perfecte Halloween outfit en ik vond een paar hele leuke exemplaren!

Een beetje eng en een beetje schattig

halloween

Er zijn ontzettend veel Halloween kostuums te vinden, zoals bijvoorbeeld dit weerwolfjurkje. Aan de ene kant heel schattig, maar ook best een beetje eng, want tja, weerwolven… Dit jurkje is verkrijgbaar in maat 110-116 en maat 128-136 en kost € 21,85.

Een enge vleermuis!

vleermuis kostuum

Net ietsje enger is deze vleermuis onesie. Super stoer en perfect voor Halloween. Dit kostuum is in veel verschillende maten te koop voor € 18,25.

Heksjes

heksje

Nomi’s eerste verkleedkleding was een heksenjurkje en het was zo schattig! Die moet ik voor zaterdag maar eens terugzoeken, want ik denk dat Elena hem nu wel past. Dit oranje heksenjurkje met pompoenenprint past natuurlijk perfect bij Halloween! Hij is in verschillende maten te koop, voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar. Je betaalt er € 16,65 voor.

Een super enge zombie

zombie halloween

En als je het écht eng wil maken, kun je gaan voor deze zombie! Op Carnavalskleding.nl zijn nog meer zombiekostuums te vinden en ze zijn hartstikke gaaf! Je kunt het eventueel nog enger maken met Halloween accessoires. Dit kostuum is te koop vanaf maat 130-144 en dat is natuurlijk wel logisch, want voor kleine kinderen is dit wel erg eng (hoewel mijn kleuter dit waarschijnlijk geweldig zou vinden haha!). Je betaalt er € 29,95 voor.

De verdere invulling van onze Halloween zal niet zo heel spannend zijn. Misschien zorg ik nog voor wat Halloween decoratie, misschien iets lekkers wat bij Halloween past… Maar we vieren het gewoon thuis. Tijdens een pandemie langs de deuren gaan lijkt me niet zo verstandig, maar thuis kunnen we het natuurlijk ook heel leuk maken!

Wat gaan jullie toen tijdens Halloween?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.