DAGBOEKJE 127; RUSTIG WEEKJE MET EEN PLAYDATE

1

Afgelopen week stond er niet zoveel op de planning. Ik had lekker veel tijd om te bloggen en ik besloot een soort van winactie week te houden. Dat heb ik nog niet eerder gedaan, maar ik had vier winacties in mijn concepten staan en ik besloot ze afgelopen week allemaal online te zetten. Verder hadden we een playdate en gisteren ging ik even naar Enschede.

2

Maandag liep ik met Nomi even de stad in en bij de Hema zag ik dit blousje, Volgens mij komt hij van de jongensafdeling, maar ik vond hem heel leuk. ’s Avonds gingen we met z’n drietjes even naar de Ikea.

3

Vorige week keken we de laatste aflevering van Breaking Bad. Voor wie het nog niet gezien heeft; het is echt een aanrader! Samen met Nomi maakte ik deze puzzel, maar ze vindt het vooral heel leuk om de puzzelstukjes eruit te halen.

44

Het was lekker weer, dus we liepen regelmatig even naar de stad. Ik vind het altijd wel lekker om lopend boodschappen te doen. Ik kon wel wat nieuwe handdoeken gebruiken, dus het kwam goed uit dat Etos weer een handdoekenactie had.

5

Vrijdag gingen we (alweer) naar Ballorig, en daar hadden we weer een playdate. Daarna bestelde ik deze schoentjes voor Nomi en ’s avonds gingen we uit eten, omdat mijn ouders vrijdag 28 jaar getrouwd waren.

6

Zaterdag gingen we alweer naar mijn ouders en daar zagen we een bijzon (rechts op de foto, net boven de bomen). Nomi heeft sinds vorige week een nieuw favoriete ‘speeltje’, deze bak. Alles wat ze tegenkomt moet erin.

Zondag had ik even me time en toen ging ik naar Enschede. Ik kocht bijna niks, alleen sokken voor Nomi en een t-shirt voor Bart.

Hoe was jouw week?

8 gedachten over “DAGBOEKJE 127; RUSTIG WEEKJE MET EEN PLAYDATE

  1. Sylvie schreef:

    Haha ik heb even moeten googlen hoor, op bijzon. Snap nu ook meteen waar “bijzonder” vandaan komt. Ik vind het spijkerbloesje trouwens ook heel leuk, en kan gewoon voor een meisje én jongen vind ik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.