Mijn favoriete foto van de zomer op mijn telefoonhoesje

telefoonhoesje met foto

Met dit weer verlang ik toch wel weer naar de zomer. Oké, het was wel heel erg warm en ik was toen echt wel klaar met die hitte. Maar als ik nu naar buiten kijk denk ik, ‘dit is toch ook niet echt wat’. Toen ik laatst een telefoonhoesje met eigen foto mocht uitzoeken, besloot ik het zomergevoel even terug te laten komen. Ik liet mijn favoriete foto van afgelopen zomer afdrukken op mijn telefoonhoesje, zo heb ik altijd een herinnering aan de zomer bij de hand!

Een gepersonaliseerd telefoonhoesje met je eigen foto

samsung

De foto maakten we aan het einde van onze vakantie, toen we een dagje naar de Ulebelt in Deventer gingen. Een super leuke dag en ik was blij dat ik mijn camera had meegenomen. Het leverde namelijk een paar hele leuke foto’s op!

Een telefoonhoesje voor mijn Samsung Galaxy A3

telefoonhoesje samsung a3

Ik heb niet de meest gangbare telefoon, maar gelukkig kon ik ook voor die van mij een telefoonhoesje maken. Ik liet een hardcase Samsung A3 hoesje maken, maar je hebt echt voor bijna iedere telefoon wel hoesjes. Je kunt zelf je foto uitkiezen en bewerken. Je kunt kiezen voor een gewone foto, maar je kunt ook een fotocollage op je hoesje laten drukken. Of kies voor een template of een heartbeat, ook heel gaaf! Daarnaast kun je teksten, filters en stickers toevoegen aan je ontwerp. Zo heb je uiteindelijk een hoesje die helemaal naar je eigen smaak is!

Het resultaat

foto telefoonhoesje

Hier zie je de kwaliteit van de foto wat duidelijker. Het voldoet aan mijn verwachtingen en ik ben er heel blij mee. Inmiddels gebruik ik het hoesje al eventjes en de foto ziet er nog helemaal goed uit. En ik vind het natuurlijk ook gewoon heel leuk om altijd mijn favoriete foto van afgelopen zomer bij de hand te hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.