Win een eenhoornset met een ketting, ring en oorbellen

eenhoorn sieraden

Nomi is gek op eenhoorns. Ze wil een eenhoornkamer, ze slaapt met een eenhoornknuffel, draagt eenhoornsokken en eenhoornondergoed en ze zegt dat ze zelf ook een eenhoorn is. Ze wordt morgen vier en eenhoornsieraden lijken me een perfect cadeau! En haar verjaardag is natuurlijk het perfecte moment voor een winactie, dus ik geef zo’n zelfde setje weg!

Eenhoornsetje met een ketting, ring en oorbellen

Het setje is echt ontzettend schattig! Perfect voor kleine eenhoornfans en heel leuk voor een verjaardag of bijvoorbeeld als Sinterklaas- of kerstcadeautje. Je kent vast wel iemand die je hier heel blij mee kunt maken!

eenhoorn ring

Nomi wil al heel lang een ring. Maar… Haar vingertjes waren eerst echt nog te smal. Nu ze bijna vier is dacht ik, nu zet ik het op haar verlanglijstje. Maar door deze leuke samenwerking met Kaya Sieraden kon ik het alweer afstrepen! De ring is in maat verstelbaar, waardoor hij een hele tijd blijft passen.

eenhoorn ketting

De set bestaat uit een ring, een ketting en een paar oorbellen. Overal staat hetzelfde eenhoorntje op. Deze heeft roze manen met glitters en drie kristalletjes in haar hals. De set is gemaakt van sterling zilver.

Winnen!

eenhoorn

Met de set die we zelf hebben ontvangen ga ik Nomi (hopelijk) heel blij maken op haar verjaardag. En zoals ik aan het begin van dit artikel al zei; ik mag ook zo’n setje weggeven aan één van jullie!

Om kans te maken doe je het volgende;

 • Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet en vergeet niet om een geldig e-mailadres in te vullen
 • Like dit bericht op Facebook en laat een reactie achter

En dit kun je doen voor extra kans;

Je kunt meedoen tot en met 30 november, daarna neem ik contact op met de winnaar.

52 gedachten over “Win een eenhoornset met een ketting, ring en oorbellen

 1. Claudia schreef:

  Moet 31 oktober niet 31 november zijn?

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Indira. Ze heeft sinds kort oorbellen en afgelopen zaterdag mocht ze voor het eerst nieuwe oorbellen in, de eenhoorn oorbellen die van oma en opa gekregen had. Dat heeft niet lang geduurd, ’s avonds waren de beide achterkanten al kwijt en is één oorbel gecrasht omdat hij op de grond gevallen was en ze er op is gaan staan. Nu heeft ze weer gewoon haar eerste oorbellen in, dus hier zou ik haar heel erg blij mee maken!

 2. Joyce Hemels schreef:

  Ik doe mee voor mijn oudste prinses van 5 jaar oud die helemaal gek is van unicorns en van sieraden houd dus heel graag zouden we dit setje willen winnen..??

 3. Jantine schreef:

  mijn dochter van 4 is ook helemaal eenhoornfan. Ze heeft al een jurk en een pyjama. En natuurlijk speelgoed met eenhoorns. Zo’n sieradenset zal ze fantastisch vinden!

 4. Manon schreef:

  Wat een leuk cadeau. Zal Nomi vast en zeker heel blij mee zijn.
  Ik doe graag mee voor Fay.
  Die is gek op unicorns dus zal helemaal geweldig zijn????

 5. Ellen schreef:

  Ooo wat super! Een vriendin van me tipte deze site en al die eenhoornjuweeltjes zou echt iets voor mijn dochtertje zijn! Ze is helemaal eenhoornmania! Duimen dat ik ze mag winnen voor haar!

 6. Lore schreef:

  Indien ik zou winnen zou dit een prachtig cadeautje zijn voor het dochtertje van een goeie vriendin van me, zij is echt dol op alles wat met eenhoorns te maken heeft 🙂

 7. Linda Smeets schreef:

  Wat een leuk setje! Onze dochter van 5 jaar is ook dol op eenhoorns. Ik doe daarom dan ook graag mee want ik vind het wel een geschikt kerstkado voor haar. ?

 8. Els mandic schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn nichtje,ze word over 2 weken 4 en is ook zo een die hard eenhoornfan. Ik heb al wat leuks van een eenhoorn gemaakt voor haar nieuwe kamer (er komt een babyzusje bij) maar zo een sieradensetje is natuurlijk helemaal geweldig

 9. Denise vrielink schreef:

  Jaaaa! Ik doe graag mee voor Noralyn!
  Als er iemand dol is op unicorn is zei het wel.
  Pas geleden een winterjas gekocht met natuurlijk niet te ontbreken.. een unicorn.
  Gek is ze erop. En ook op sieraden. Een echt meisje meisje. Wij duimen dis heel hard!

 10. MarjonS schreef:

  Ontzettend leuke winactie. Ik doe graag mee voor mijn dochter.
  Volgen deed ik jullie beide al. Draag zelf van kaya sieraden ook een armband

 11. Heidie van der Steeg schreef:

  Ik maak graag kans voor mijn 6 jarige dochter Lara. Ze mag eind deze maand voor haar zwemdiploma A gaan afzwemmen.
  Toen ze op zwemles ging, hebben we afgesproken dat ze als ze haar zwemdiploma heeft, ze gaatjes in haar oren mag. Dat wil ze graag want ze is dol op sieraden en oorbellen wil ze graag dragen.
  Aangezien ze ook dol op eenhoorns is, zal dit mooie set van Kaya sieraden (pagina al eerder geliked) heel erg in de smaak vallen. Het zou een mooi cadeau zijn om direct te geven nadat ze heeft afgezwommen. De gaatjes volgen dan in de week daarna wel.

 12. Lisette Tuit schreef:

  Oh wauw!! Wij hebben hier ook een meisje wat gek is op sieraden en eenhoorns… Dus hier zou ik ons meisje Demi heel erg blij mee maken ?? ik ga heel hard duimen… En gefeliciteerd ?

 13. Sjoerd hendrikse schreef:

  O wat leuk zeg!! Mijn kleine meisje noa is ook helemaal weg van eenhoorns (en van sieraden) en zou dit echt heel leuk vinden voor haar 6e verjaardag ??

 14. Will schreef:

  Mijn kleindochter van 7 jaar is gek van eenhoorns en heeft sinds kort gaatjes in haar oren gekregen.
  Ik denk dat zij dit setje heel gaaf vindt.
  Ik heb geen facebook (privéredenen) maar volg bloglovin en heb daar geliked en geloved.
  Hoop dat dat ook voldoende is om mee te mogen doen.

 15. Francisca schreef:

  Doe heel graag mee voor mijn meisje. Ze is een echt eenhoorn fan. Dit zou ze dan ook super te gek vinden.

  Ze vroeg laatst om een ketting, deze zou dan heel erg welkom zijn.

 16. Heidie van der Steeg schreef:

  Mijn dochter gaat volgend week zondag afzwemmen voor haar A diploma (het proefzwemmen ging gisteren goed, dus waarschijnlijk komt het volgende week ook wel goed).
  Ik heb haar beloofd dat ze als ze haar diploma heeft gehaald, gaatjes in haar oren mag. Dat wil ze graag. Ze is dol op eenhoorns dus het zou geweldig zijn als Sinterklaas haar dit jaar blij maakt met dit setje. Ik verwerk in een gedichtje uiteraard nog dat ze zo haar best heeft gedaan met zwemles en dan zou ik (uh, Sinterklaas natuurlijk) kunnen zeggen dat hij daarom een extra speciaal cadeau voor haar heeft uitgezocht. Dat setje zal ontzettend in de smaak vallen, dat weet ik zeker.

 17. Wendy Van De Reyd schreef:

  Ooh my god? wauw wat een mooi setje, zeker voor mijn eenhoorn ? fan , die dan ook nog eens jarig is op 16/12 ?? zou een leuke verrassing zijn ??

 18. Marloes de Wals schreef:

  Nayomi is een echte eenhoorn fan! Elke dag loopt ze wel met haar eenhoorn haarband op.
  Ze zou z’n setje dan ook geweldig vinden.

 19. Mirella Giesberts schreef:

  Ik wil graag meedoen om deze cadeau te doen aan mijn vriendin Mariëlle. Haar dochtertje Maud (die gek is van eenhoorns) is een jaar ouder dan mijn dochtertje Tess. Wij krijgen alle mooie kleertjes die te klein zijn voor Maud. Aangezien wij het niet heel breed hebben zijn wijhier super blij mee❤️?

 20. jessica schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn dochter. Ze is helemaal gek van unicorn en van sieraden. Ze is 5 december jarig en door omstandigheden komt sinterklaas hier dit jaar al niet. Het zou heel leuk zijn als ik haar dan toch een kadootjes voor haar verjaardag kan geven.

 21. Sabine Bloemink schreef:

  Ik doe mee voor mijn lieve dochter Lindsey. Na een pittig jaar waarin ze haar lieve oma is verloren verdient ze wel even iets positiefs!

 22. Nienke T Schroots schreef:

  Hier woont ook een eenhoorn fan. In januari wordt ze 7 en sinds kort heeft ze gaatjes in haar oren. Hoe gaaf zou het zijn dat ze straks, als de zweerknopjes eruit mogen, deze super schattige eenhoorntjes mag dragen ? ?

 23. Selma schreef:

  Ooh wat een super leuk setje.Die zou ik zo graag winnen voor mijn doochter van 7.Ze is gek op alles wat met eenhoorns te maken heeft maar ook gek op sieraden.
  Duim duim duim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.