Mijn interieur wishlist

interieur

Ik ben gek op leuke spulletjes voor in huis en daarom was ik laatst eens even aan het kijken wat voor mooie dingen er op dit moment allemaal te koop zijn. Want de feestdagen komen eraan en daarna ben ik jarig, dus dit is geen verkeerd moment om een verlanglijstje te maken! En wat zag ik veel moois zeg… In gedachte zag ik de items mijn huis al helemaal opfleuren. Vandaag laat ik jullie zien wat ik graag zou willen hebben.

Mijn wensenlijstje met items van houss.nl!

eetkamerstoelen

Mooie nieuwe Eetkamerstoelen

Heel hoog op mijn wishlist staan nieuwe eetkamerstoelen. We hebben onze eethoek tweedehands gekocht, maar we kochten het vooral voor de tafel. De stoelen waren niet super, maar de vorige eigenaren wilden de tafel niet los verkopen. We besloten om toch de hele eethoek te kopen, want andere stoelen kopen kan altijd nog! Inmiddels zien de stoelen er nog veel slechter uit dan eerst… Vier kleine kinderhandjes kunnen deze stoelen namelijk behoorlijk vies maken!

Anyway, we zijn dus op zoek naar nieuwe eetkamer stoelen. Ik wil sowieso stoelen die makkelijk schoon te maken zijn en het liefst in een donkere kleur. Ik zag deze stoelen van Riverdale bij Houss.nl en ik vind ze heel erg gaaf!

industriële lamp

Industriële lamp

Iets anders wat ik heel mooi vind, is een industriële lamp, van bijvoorbeeld HK Living.. Op dit moment hebben we een hele simpele plafonnière. Je snapt waarschijnlijk wel dat ik zo’n industriële lamp veel mooier vind! Het staat heel stoer en ik vind een industriële stijl sowieso heel gaaf. Interiershopper heeft trouwens nog veel meer mooie lampen. Als je ook op zoek bent naar een leuke lamp, moet je er zeker even een kijkje nemen!

ladder huis

Een mooie Woonladder met accessoires

Dit soort ladders zie ik wel eens in woonwinkels staan en dan vind ik het altijd zo leuk! Ook bij Interieurshopper kwam ik ze tegen en ik was meteen weer verliefd. Ze verkopen ze in verschillende modellen en kleurtjes en ik vind ze stuk voor stuk erg mooi! Ik ben regelmatig geneigd om er eentje te kopen, maar ik weet echt niet waar ik het neer moet zetten. En eigenlijk weet ik ook niet zo goed hoe ik het leuk kan aankleden (tips zijn welkom!). Daarnaast is het met kleine klauterkabouter in huis ook niet echt heel handig natuurlijk. Voorlopig blijf ik nog even zwijmelen bij woonladders in(online)  woonwinkels en op Pinterest. In de toekomst hoop ik wel zo’n mooi exemplaar in huis neer te kunnen zetten.

etagere

Een nieuwe Etagère

Iets waar ik in winkels ook vaak even bij sta te kijken, zijn de etagères. Ik had een hele mooie, maar die is tijdens het verhuizen kapot gegaan. Vaak had ik er leuke dingetjes opstaan en tijdens verjaardagen gebruikte ik hem wel eens voor hapjes. Want tja, dat staat zo leuk. Nu heb ik er dus geen meer, en daarom staat een nieuwe etagere weer op mijn wishlist!

Leuke accessoires voor in de vensterbank

En als laatste; leuke woonaccessoires zoals lantaarntjes of windlichten voor in de vensterbank. Ik ben namelijk wel toe aan een keertje iets nieuws qua accessoires en zoiets vind ik heel erg leuk. Bij Interieurshopper zag ik mooie spulletjes van merken als Riverdale, Sweet Living en Countryfield. Allemaal merken die absoluut bij mijn favorieten horen!

Wat staat er op jouw interieur wishlist? En ken je Interieurshopper.nl al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.