MISS SPORTY BROWNIE & PEACH PASSION

Miss Sporty is een merk waarvan ik wel een aantal producten in mijn stash heb, maar niet heel veel. Toen ik van de webshop Beautyvoordeelshop de vraag kreeg of ik twee lippenstiften van Miss Sporty wilde testen, zei ik natuurlijk ja. Ik was erg benieuwd naar de lippenstiften, omdat ik er nog helemaal geen ervaring mee had. 
De kleuren die ik ontving zijn 206 Brownie en 018 Peach Passion. Vooral de tweede kleur vind ik erg mooi, ik houd van perzikachtige kleurtjes. 

Links zie je Brownie en rechts zie je Peach Passion. De pigmentatie is goed, de kleur ziet er hetzelfde uit als de lippenstift zelf. De lippenstift is makkelijk aan te brengen en is redelijk creamie. 
Ook hier zie je links weer Brownie en rechts Peach Passion. Op mijn lippen voelt de lippenstift heel fijn aan, het plakt niet en voelt lekker romig. Ook blijft het best lang zitten. Geen hele dag, maar zo nu en dan bijwerken vind ik niet erg. De kleur Peach Passion is absoluut mijn favoriet. Het is een licht, subtiel kleurtje die je iedere dag kunt dragen. De kleur Brownie is wat donkerder, waardoor ik hem minder snel draag. 
Je kunt deze lippenstift voor โ‚ฌ 1,69 bestellen op Beautyvoordeelshop.nl.
Pluspunten:
– Mooie kleuren
– Goede pigmentatie
– Voelt lekker romig
– Goedkoop
Minpunten: 
– Blijft niet de hele dag zitten

42 gedachten over “MISS SPORTY BROWNIE & PEACH PASSION

  1. Anne schreef:

    Vroeger had ik veel make-up van Miss sporty, maar mijn ervaring is toch dat dit minder lang blijft zitten dan make-up van de duurdere merken. Ik hou er niet van om gedurende de dag nog dingen bij te moeten werken ๐Ÿ˜‰

  2. Beautyjuf schreef:

    Wat een mooie kleuren! Met name 'Brownie'. Ik ben gek op bruintinten ๐Ÿ™‚ Miss Sporty was รฉรฉn van de eerste merken waar ik make-up producten van kocht in mijn puberteit. Jeugdsentiment ๐Ÿ˜‰

  3. Lidewij schreef:

    Wow, Peach Passion is echt mooi! Hij staat je heel goed. Jammer dat de verpakkingen er zo cheap uitzien, maar ach, dat zijn ze eigenlijk ook. En het zijn leuke kleurtjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.